- 22,435
- 23,079
- 113
ValencienesKardeşim şimdilik bişey demiyorum ama ikinci kez o nicki yanlış yazarsan şaplağı yersin
112 senelik kulubu temsil ediyoruz
ValencienesKardeşim şimdilik bişey demiyorum ama ikinci kez o nicki yanlış yazarsan şaplağı yersin
İsa abim bi boydan atayım affetWay mk ya..bı konuya girdim adamın msji önüme düştü..olay oldu ya la
Bı yandan metin bı yandan sen..gidiyom MK..
Konuya girene bu on yarginiz nedir mk ya
Maci getir beKardeşim şimdilik bişey demiyorum ama ikinci kez o nicki yanlış yazarsan şaplağı yersin
Ben denedim de boyut aşırı büyük dedi küçültüp denedim yine boyut büyük dediİsa abim bi boydan atayım affet
SevmemHatay usulü durum var mu
Sadece sevmem yetersiz o dürüm için nefret ederım demek lazımdıSevmem
Kulup 2 senedir küme düşüyorValencienes
Haklısın düz döner daha iyi az marul döner ve bakkal ekmeğiSadece sevmem yetersiz o dürüm için nefret ederım demek lazımdı
Hangisi söyle dostMaci getir be
Yalvarırım nick değiş @houstonlakers yap seni haftalık maaşa bağlarımKulup 2 senedir küme düşüyor
Adamlar ne oldu bu kulube diye araştırmaya başladılar
Nicke yazdığımızdan beri hayatları kaydı
KesinlikleHaklısın düz döner daha iyi az marul döner ve bakkal ekmeği
Engellenmis icerigi goster diye mesaj var bende puahha beni hic soyleme@butragueno varken bize düşmez meto
Biz kombineciyiz
70 cm zurnaSadece sevmem yetersiz o dürüm için nefret ederım demek lazımdı
Dürüm genelde kötü ekmek arası olan iyi70 cm zurna
Tenerife yariyo alirHangisi söyle dost
Arayalım hemen
O kadar da olsun ama komşu 22 yılı devirdikTorpil mi var kardeşim bu nasıl memurluk
Sıkıntı ama bakalkmTenerife yariyo alir
@Daimon nickimi HoustonLakers yapar mısın nolurYalvarırım nick değiş @houstonlakers yap seni haftalık maaşa bağlarım