http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Bellingham

𝐉𝐮𝐝𝐞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,567
10,764
113
Bunlarda bets10 gibiyse kanka 6 li yaptin mi 2k bassan tmm la cevrim oyle biseydi yani tabi bets10 gibiyse
Kanka çok saçma olabilir alakasız ama bir tespitim var bilmem katılır mısın bu forumda kim slottan iyi para vursa konu açıp paylaşsa paylaşımın altına şöyle borcum vardı kafa kafaya geldi şöyle arabayı vurdum ucuucuna kurtardı şöyle icralıktık kurtardık 2 sigara parası kaldı şükür falanfilan sikko sikko neden yazıyor gfdkgkf konu sahibi öyle yazıyor

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
Kanka çok saçma olabilir alakasız ama bir tespitim var bilmem katılır mısın bu forumda kim slottan iyi para vursa konu açıp paylaşsa paylaşımın altına şöyle borcum vardı kafa kafaya geldi şöyle arabayı vurdum ucuucuna kurtardı şöyle icralıktık kurtardık 2 sigara parası kaldı şükür falanfilan sikko sikko neden yazıyor gfdkgkf konu sahibi öyle yazıyor
Para istemeyin diye puahjaja

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,540
27,685
113
Çok borcum var