- 28,556
- 27,899
- 113
Nazara inanırmisin dostumKendi fotonu koy bi senide görsün bu ege
Nazara inanırmisin dostumKendi fotonu koy bi senide görsün bu ege
İnanmazdım bu foruma girmeden önce dost burada inanmaya başladımNazara inanırmisin dostum
Iste bende nazara inandığım için profil resmimi koyarsam 3 güne Allahima kavuşurum puahaİnanmazdım bu foruma girmeden önce dost burada inanmaya başladım![]()
Lan kaç saatır cevırıyoeum ahahah@butragueno lan slot cevırdım dekı gibi bunlar degıstırmıs slot gecerlı dehıl bonus çevriminde cevrım sıfır puhahahaha
Kasa arttiysa sorun yokta hic bakmadin mi arkadas@butragueno lan slot cevırdım dekı gibi bunlar degıstırmıs slot gecerlı dehıl bonus çevriminde cevrım sıfır puhahahaha
Daha çevirmedin mi aq millet bu süre zarfında yeni site kuruyor@butragueno lan slot cevırdım dekı gibi bunlar degıstırmıs slot gecerlı dehıl bonus çevriminde cevrım sıfır puhahahaha
La saat başı cevrım ne kadarda ekrana bıldırım gelıyor ona göre cevırdımKasa arttiysa sorun yokta hic bakmadin mi arkadas
Lan bu sadece sporda gecerlı yapmıslsr csnlı yardıma baglancsmDaha çevirmedin mi aq millet bu süre zarfında yeni site kuruyor
bağlanma olum sporda devam et kafa karıştırma şimdi adamlarınLan bu sadece sporda gecerlı yapmıslsr csnlı yardıma baglancsm
Degismez bisey spordan devamLan bu sadece sporda gecerlı yapmıslsr csnlı yardıma baglancsm
Yüzde 65 oldu güncellendi gecerlıymıs casıno lan bıtnedı lazımdıDegismez bisey spordan devam
Ulan anlik hata almissin slotta bitmez cevrim sporda ceviricenYüzde 65 oldu güncellendi gecerlıymıs casıno lan bıtnedı lazımdı
manyak ettin bizi aq kasa kaç?Yüzde 65 oldu güncellendi gecerlıymıs casıno lan bıtnedı lazımdı
Ara ara kontrol etUlan anlik hata almissin slotta bitmez cevrim sporda ceviricen
Sokayım böle bonusa sonu yokDegismez bisey spordan devam
11 kmanyak ettin bizi aq kasa kaç?