- 17,800
- 13,608
- 113
Ne içtin sen....keskeOfff yine holide 1.olacam herhalde
Ne içtin sen....keskeOfff yine holide 1.olacam herhalde
Muratt abim selamlarDeli oynuyor yapar mı yapar
Yapma 🤣🤣Offf yine holide 1.olacam herhalde
Nasilsin maykocumMuratt abim selamlar
Benim hesaplarda da oynasaydin..iki haftadır boşa gidiyor...oynuyan 800 üncü olduk deyip birdaha hesabı almıyor ddssOfff yine holide 1.olacam herhalde
Çok şükür abim seni sormaliNasilsin maykocum
Murat olmasakta muradın olur alırız selamiMuratt abim selamlar
yok kayıp olursa daha çok alalım bonus diye site değişiyorum@hawkinqq 1.adımda hedef tamam galiba 😅😅
Eyv reisimMurat olmasakta muradın olur alırız selami
A.slm..
Abi şaka Maka morelim çok bozuk ya Samsun'a puan verdikMurat olmasakta muradın olur alırız selami
A.slm..
1 maç alıp çekiyon mu aq 🤣🤣yok kayıp olursa daha çok alalım bonus diye site değişiyorum
2 oran 2 kat daha fazla bonus demek1 maç alıp çekiyon mu aq 🤣🤣
Bjk lıyım benim bile moralim bozuldu 😅😅Abi şaka Maka morelim çok bozuk ya Samsun'a puan verdik
1 adım gidip çekme sonra limitlerler sorun çıkarırlar2 oran 2 kat daha fazla bonus demek![]()
normalde çekmiyorum şuan oara lazım1 adım gidip çekme sonra limitlerler sorun çıkarırlar
Çukra hadinormalde çekmiyorum şuan oara lazım
Bu işin sakasi yok,,gerçekten çıldırıyorum,,bu nasıl kadersizliktir bilmem..Tek suçumuz kanarya gönül vermek bedelini yıllardır bize odetiyorlar,,,,sonuç bizim kadar onların hiç birinin içini yakmıyor..suratlara bak kendini üzüntüden yiyip bitiren kimse yok...morinyo hala saçma saçma dalga geçer gibi bide yorum yapıyor..nerede yaşıyor ne yiyor ne içiyor aklım almiyorAbi şaka Maka morelim çok bozuk ya Samsun'a puan verdik