- 28,514
- 11,323
- 113
Bulursam haber et dost@ferdikadioglu ban yemişsin sanırım hangi hesapla burdaysan yaz bana.
Bulursam haber et dost@ferdikadioglu ban yemişsin sanırım hangi hesapla burdaysan yaz bana.
Holiganbetten şaşmaBeyler slot oynayabileceğim site önerir misiniz
Benim yan hesap ne diyosun kardeşim yanlışlıkla girmişimYaw sen anlatıyorsun kardes nerde numune varsa bu konuda yemin ederim
Çok şükür yine yanılmadımİki pas yapamıyorlar la nasıl iki gol atacak bunlar
Gs bodrum maçı gibi
Senin anlayacağın dilden konuşayım barça askerden yeni gelmiş gibi oynuyor puhaha
PuahahahCümleten iyi geceler 2-2 skor alın real maçına
Salihe mi vay beEkli dosyayı görüntüle 775142
Salihin 300ü 10 orana sallayıp kaybettik
Kayıp bonusuyla 40ı 10 orana salladık 5 dkda geldi sokayım böyle işe
Ekli dosyayı görüntüle 775141
Rollde 3 adim basardik bize kalanla bir adim gidemedik sokayim boyle işe puajjaEkli dosyayı görüntüle 775142
Salihin 300ü 10 orana sallayıp kaybettik
Kayıp bonusuyla 40ı 10 orana salladık 5 dkda geldi sokayım böyle işe
Ekli dosyayı görüntüle 775141
Ya yok valla tadı tuzu kaçtı harbi keyif alamıyorum ak 6 aydır ayağa kalkamadıkRollde 3 adim basardik bize kalanla bir adim gidemedik sokayim boyle işe puajja
Etiket atmayın mıhlarım dedi ondan isimle hitap ettik dost 😄Salihe mi vay be
Hocanın büzük yemedi iptal ettiBarçaya penaltı verdi ibne hakem
Hahahah herkesin parası var dost kumara dalmislardir bize destek atan olmadı bi dost teklif etti özelden sagolsun onu da ben kabul etmedim otlanmak gibi olmasın dedimUla nerdesiniz kendimi ahmet gibi hissediyorum 5 mesaj üst üste yazmışım ağlıcam
İlki Rudiger in yaptığı p6 olabilirde o raphinha tam çakal ona verdi vardan döndü zaten dokunmadı bile hadi uzatmada arda atıp maçı alsın bareBarçaya penaltı verdi ibne hakem
İlk defa ancelotti dedem bu kadar erken oyuna aldı. Asist yapmış zatenİlki Rudiger in yaptığı p6 olabilirde o raphinha tam çakal ona verdi vardan döndü zaten dokunmadı bile hadi uzatmada arda atıp maçı alsın bare
Valla ister inan ister inanma ilk 300 attiğim tutsa seninle wasil dostuma dönecektim aklımdaydınızHahahah herkesin parası var dost kumara dalmislardir bize destek atan olmadı bi dost teklif etti özelden sagolsun onu da ben kabul etmedim otlanmak gibi olmasın dedim
Ya o mbappe varya tam bencil cocuga top atmıyor aw kaplumbağsı zaten geçende gole sevinirken el uzatıyor arda boş geçiyor bunu alıp bi küreğe oturtucanİlk defa ancelotti dedem bu kadar erken oyuna aldı. Asist yapmış zaten
Sen adamsın la kanka zaten ne kazanç olacakti da ne dağıtacaktin düşünmen yeterValla ister inan ister inanma ilk 300 attiğim tutsa seninle wasil dostuma dönecektim aklımdaydınız
İlk dağıtımda olmayan iki kişi belirlemiştim kafamda olmadı