- 23,642
- 22,035
- 113
Puahhah
Puahhah
aCümleten iyi geceler 2-2 skor alın real maçına
0 0 ken 2 gol ust barca aldim 4.70 orandan gelsinde araba ilanlarina bakiyorumCümleten iyi geceler 2-2 skor alın real maçına
Dün haracını iletmemiş arkadaşı alalım konudanBen bilmem konunun muhasebecisi @sapsap10
Gecmis olsun hocam loser in hakını veriyorsun amaIlk yarı 1.5 üst bastık adam dakka 4te zaman geçirmeden sarı kart yemiş hasbinallah
Düşmüşün halinden düşmüş anlar Nasrettin hoca hikayesi anladın sen dostum0 0 ken 2 gol ust barca aldim 4.70 orandan gelsinde araba ilanlarina bakiyorum
Normalde senede yüzlerce çekilişten 3 defa çıkmam bugün sasirttiSaul 3 çekiliş te de çıktı inanılmaz bı sans
İki pas yapamıyorlar la nasıl iki gol atacak bunlarCümleten iyi geceler 2-2 skor alın real maçına
Nasıl oldu bu torpilin mi var başkan danNormalde senede yüzlerce çekilişten 3 defa çıkmam bugün sasirtti
Aslan kardesim benim be 900 veryor gelirse 300 u seninDüşmüşün halinden düşmüş anlar Nasrettin hoca hikayesi anladın sen dostum
Ne oynadın la ben orayı kaçırdım 😂Aslan kardesim benim be 900 veryor gelirse 300 u senin
Bizde böyle dost hakkını verdik mi tam veririzGecmis olsun hocam loser in hakını veriyorsun ama
En fazla ödemezBu maritbet te çakallık varmı beyler belge istemiş arkadaşımdan 1-7 gün bekle demiş 2-3 şikayet g. Gördüm burda bilgisi olan varmı bunlar hakkında
Mrlba ya sole yeni rol parası atsin hemen sana puahaBizde böyle dost hakkını verdik mi tam veririz
Barca 2 gol us 0 0 kenNe oynadın la ben orayı kaçırdım 😂
Sil bunu sen dost tavsiyesi hain dolu heryer2 gün burdan devam sonra tekrar eskisinden haberin olsun
İçerde inşallah kardeşimBarca 2 gol us 0 0 ken