- 24,017
- 22,449
- 113
Kimse zengin olmadimi bugun
Kadınlarla misin dost şu an ferdi soruyorSen gel benim yaptığım etkinlikleri gör burası antep mi dersin
Hocam boşver dogru dedin gercek antepliler öyledir bunlari gordukleri yerde indirirler puahjahaOrtam kastetmedim bea. Genel olarak
Çoğu yurtdışında da takılmışBizde deriniz
Cahil hatunla işimiz yok biz gezdiremeyiz diye gezmiş olanı takip ediyoruzÇoğu yurtdışında da takılmış
Rafık yakın olan varsa haftaya gelsin Novo otelde etkiliğimKadınlarla misin dost şu an ferdi soruyor
Hocam bak Antep dibimixde olmasına rağmen Max 3 defa gittim. 2si mecburi vize başvurusu için üçüncüsü halama gitmek için puhahaHocam boşver dogru dedin gercek antepliler öyledir bunlari gordukleri yerde indirirler puahjaha
Hıdır yapma banlanacaksin sakin olKral para yatır diyince bu çıkıyor trx cikmiyor
Bir daha saygı duydumCahil hatunla işimiz yok biz gezdiremeyiz diye gezmiş olanı takip ediyoruz
Bunun roll zorunluluğu var mı
Ben artık utancımdan ne diyeceğimi bilemiyorum
Eyvallah sagdic planlarim arasında var muhakkak irtibat halinde olalımRafık yakın olan varsa haftaya gelsin Novo otelde etkiliğim
Nerdesiniz adana mıHocam bak Antep dibimixde olmasına rağmen Max 3 defa gittim. 2si mecburi vize başvurusu için üçüncüsü halama gitmek için puhaha
Kardeş bişey soruyorum bişey yaptığım yokHıdır yapma banlanacaksin sakin ol
Ben yokum ağlattı
Polonya puahhaNerdesiniz adana mı
Sana son attım küsüratlı tüm bakiye gönder dedimGa gü kim 2600.78 tl tl atmış