- 31,262
- 28,841
- 113
Iyi akşamlar dostİyi akşamlar dostlar
Iyi akşamlar dostİyi akşamlar dostlar
36-525+ kactı
69 oranlı yatan kuponu atmaya geldı hosgeldınİyi akşamlar dostlar
Sagol bakayımPara yatır diycen ordan tron (trx) coini seçicen
Antep de ne partisi dost kebap partisi miBurda partiliyoruz ben Antep'de çok fena takılıyorum organizasyon işleri elektronik müzik üzerine
Antep'te muzık varmıBurda partiliyoruz ben Antep'de çok fena takılıyorum organizasyon işleri elektronik müzik üzerine
Yok be meto işten geldik yorgunuz69 oranlı yatan kuponu atmaya geldı hosgeldın
Alalim arkadaşlari içeri @egehandroVar var dur atayım
Antep'te en fazla baklava yenir o da yarım saatliğine. Yaşanmaz ordaBurda partiliyoruz ben Antep'de çok fena takılıyorum organizasyon işleri elektronik müzik üzerine
Iyi mi aksamlarİyi akşamlar dostlar
İyi akşamlar dostİyi akşamlar dostlar
Ha'ha yaşamayı bilene kardeşim benimAntep'te en fazla baklava yenir o da yarım saatliğine. Yaşanmaz orda
Antep zaten elektronik müziğin başkenti dostBurda partiliyoruz ben Antep'de çok fena takılıyorum organizasyon işleri elektronik müzik üzerine
Hocam egeyle takiplesmeye başladıktan sonra tanıyor olabileceğin kişiler kısmına bir öneriler düşüyor görmen lazım. Hepsi ege kardeşimi takip edioAlalim arkadaşlari içeri @egehandro
Değil be değil kadim dostumIyi mi aksamlar
Ortam kastetmedim bea. Genel olarakHa'ha yaşamayı bilene kardeşim benim
Kral para yatır diyince bu çıkıyor trx cikmiyorPara yatır diycen ordan tron (trx) coini seçicen
Bizde derinizHocam egeyle takiplesmeye başladıktan sonra tanıyor olabileceğin kişiler kısmına bir öneriler düşüyor görmen lazım. Hepsi ege kardeşimi takip edio