- 22,435
- 23,079
- 113
Biraz düşünseydin awStuttgart maçı 2.5 üst - Randers maçı 2.5 üst. Bi aksilik olmazsa 3.5 üst olması gereken maçlar rahat gelmesi lazım
Biraz düşünseydin awStuttgart maçı 2.5 üst - Randers maçı 2.5 üst. Bi aksilik olmazsa 3.5 üst olması gereken maçlar rahat gelmesi lazım
Tüm birim analize başladık az bekleBiraz düşünseydin aw
Ne düşünseydin biz uyumadan önce diğer günün maçını çıkarıp öyle uyuyoruz kardeş eksjdjBiraz düşünseydin aw
Basacam para yüksek değil olum 😀Tüm birim analize başladık az bekle
Gördüm bilerek önermedim seni beni hep kucağa alıyor sikko bi takım oynama onaBugün beşiktaşımın maçı mı var
Benden neden maç istemiyorsunAkşama kupon çıkar
Hatay yenilirse resmi olarak kume dusuyor depremden yeni cikms adamları serefli besiktas biz düşürdük dedirtmez 0.2 cfte 🤣🤣Bugün beşiktaşımın maçı mı var
Real Madrid maçından biliyorumNe düşünseydin biz uyumadan önce diğer günün maçını çıkarıp öyle uyuyoruz kardeş eksjdj
Uğraşamam o zamamBasacam para yüksek değil olum 😀
Ben forumda seyitten başkasından maç almıyorum alışmışım Seyit'in yatırmasına şahsi dolandırıcım varBenden neden maç istemiyorsun
Ohhh ev kirmizi superrBenden neden maç istemiyorsun
Kardeşim sen işssizlik maaşıjı Barça 1.5 üstten kaybetmedinmiHatay yenilirse resmi olarak kume dusuyor depremden yeni cikms adamları serefli besiktas biz düşürdük dedirtmez 0.2 cfte 🤣🤣
1-3 biterOhhh ev kirmizi superr
Ayin 5 inde yatyor wabah 08.45 de p.tesine geliyor o gunun analizindeyimKardeşim sen işssizlik maaşıjı Barça 1.5 üstten kaybetmedinmi
1 1 hayirli olsun 1 1 disina cikamaz1-3 biter
Bas stuttgart ve randers üst hadi oran düşmeden akşamaBen forumda seyitten başkasından maç almıyorum alışmışım Seyit'in yatırmasına şahsi dolandırıcım var
Ora nereHee bariosun dun yazdigi bugun yazdi daha 250 ekliyor o
Yok dostlarimizi tercih etmiyoruzBen küçükken çok pasiftim dost