- 22,435
- 23,079
- 113
Doktor şuan senden fakirGünde kırk kere iyi günler dese cevap alıyor adam, ben günaydın diye yazsam şu konuda 20 kişiden 2 si alır selamımizi. Paranın gücü muhim
Doktor şuan senden fakirGünde kırk kere iyi günler dese cevap alıyor adam, ben günaydın diye yazsam şu konuda 20 kişiden 2 si alır selamımizi. Paranın gücü muhim
Hayır harem 2dk 0 çekti39.5 olan mı yattı acab
Bol Şanslar. Henüz kaybetmediEkli dosyayı görüntüle 773627
Abii her zaman bu rokette 3lü kombine tek ten gidiyor çıldırcam yine haremden yatıyorum
ToparlayamazHayır harem 2dk 0 çekti
Barem 19.5 la toplar2 dk 0 sayı
Potansiyel var potansiyel bunu analiz edebiliyor burda herkesDoktor şuan senden fakir
Sanmam adam 5 orana atıyor binde bir geliyor 😀Potansiyel var potansiyel bunu analiz edebiliyor burda herkes
Selamı sabahı kestirceniz banaGünde kırk kere iyi günler dese cevap alıyor adam, ben günaydın diye yazsam şu konuda 20 kişiden 2 si alır selamımizi. Paranın gücü muhim
Sen kessen onlar seni etiketleyip iyi günler derler merak etme doktorSelamı sabahı kestirceniz bana
Doktor Hint fakiri ile yarışıyor şu an
Kanka sende saat başı sa diye geliyon sayfayı yenilesen selam diyonSelamı sabahı kestirceniz bana
Doktor Hint fakiri ile yarışıyor şu an
Yok la iyi bak sabah öğlen akşamKanka sende saat başı sa diye geliyon sayfayı yenilesen selam diyon
İnsanoglunun nankörlüğu karşısında dehşete düşüyorum her seferinde be 😅Sanmam adam 5 orana atıyor binde bir geliyor 😀
Kardeşim sabah günaydın akşam iyi geceler 😀Yok la iyi bak sabah öğlen akşam
3 vakit![]()
Sen kessen onlar seni etiketleyip iyi günler derler merak etme
bazen basketbol maçında serbest atış oluyorSen kessen onlar seni etiketleyip iyi günler derler merak etme doktor
Puhahahabazen basketbol maçında serbest atış oluyor
Sa yazıyom selâm sanılıyor![]()
Espri işini bize bırak doktorbazen basketbol maçında serbest atış oluyor
Kes tıraşı da burda roll yapmaya izin varmıKardeşim sabah günaydın akşam iyi geceler 😀
Peki bir insan serbet atış olunca niye yazar bunu hocam sayıyı anlarımda bu nedir ne😅bazen basketbol maçında serbest atış oluyor
Ne diyon kardeşimİnsanoglunun nankörlüğu karşısında dehşete düşüyorum her seferinde be 😅