- 22,435
- 23,079
- 113
Kardeşim o mesajı nasıl gördün de cevap verdinOrmana giriş bile ücretli kanka boş ormana piknik için kißibaşı ücret aliyolar arabalar hariç bide araba parssı
Kardeşim o mesajı nasıl gördün de cevap verdinOrmana giriş bile ücretli kanka boş ormana piknik için kißibaşı ücret aliyolar arabalar hariç bide araba parssı
Amcaoğlu bu konuya girip böyle bi sey dersen cepteki de gidebilirUsta yani çok fena zordayım buraya yazim dedim şaşırdık kaldık napcamızı
Kuyruk sokumundan aşağısı tamamen pert el arabası ile hayatina devam edecekKuyruk sokumu?
İlk sayfada çıkıyor direkKardeşim o mesajı nasıl gördün de cevap verdin
Kalabalıkta dalga geçmeyelim 😀Amcaoğlu bu konuya girip böyle bi sey dersen cepteki de gidebilir
Nasıl çılacak ilk sayfada 😀İlk sayfada çıkıyor direk
Direk mesaj grliyor gözünün önüneKardeşim o mesajı nasıl gördün de cevap verdin
Çikoyor knk işte ilk sayfadaNasıl çılacak ilk sayfada 😀
Kanka en son o zaman girmiştir konuya bende geçen yanlışla kod konusuna girdim 2 Ocak tarihindeydiNasıl çılacak ilk sayfada 😀
En son oraya kadar okumusun demek ki ordan konuyu terk etmişsinÇikoyor knk işte ilk sayfada
Malum metini görünce çıkmış konudan 😀En son oraya kadar okumusun demek ki ordan konuyu terk etmişsin
Uygun konuma gelin etler ve alkoller bendenYarın mangala gidiyoz desek kaç kişiyiz ?
Tüm masraflar @Mrlbra dan
Adam yaUygun konuma gelin etler ve alkoller benden
Ne kaldı geriye 🤣Uygun konuma gelin etler ve alkoller benden
Bilader daha 8 dk var 🤣Ekli dosyayı görüntüle 773627
Abii her zaman bu rokette 3lü kombine tek ten gidiyor çıldırcam yine haremden yatıyorum
2 dk 0 sayıBilader daha 8 dk var 🤣
39.5 olan mı yattı acabBilader daha 8 dk var 🤣