- 3,160
- 3,805
- 113
He canım 😅
He canım 😅
2. Sınıf bile çok gelir bu rezillere yemin ediyorum hoca ayrı vasıfsız oyuncu ayrı vasıfsızRashica ve chamberlain i 80 de oyundan çıkarıp tayyip ve salih uçan ı oyuna aldı 1-1 lik maçta gerçekten çöp takım taraftarına yazık 2. Sınıf takım
Bjknin skini yiyin ak bahsiniz yatinca buyuk takim degil falan puhahaha gs fb ye cakinca kral yapiyosunuz suan lige havlu atmis bir takim bu macta favoride gpztepeydi ayricaBu bjk min amk ben köy takımı büyük takımmış fb gs nin oyuncularının ayakkabısını taşır galibiyet mağlubiyet değil konu büyük takım gibi oynamıyor son dakika 90 artı 4 hala oyuncu almaya zaman yemeye çalışıyor 2. Sınıf sıradan bi takım ismi var sadece
Maçı izlemedin heraldeBjknin skini yiyin ak bahsiniz yatinca buyuk takim degil falan puhahaha gs fb ye cakinca kral yapiyosunuz suan lige havlu atmis bir takim bu macta favoride gpztepeydi ayrica
Maçı izlemedin heralde
Ulan bu takıö nasıl bu hale düşer çıldırcambu beşiktaştan ne çektin aga sen
Yaşlandırdı son 2 haftada valla yabu beşiktaştan ne çektin aga sen
valla ben allahdan futbol oynamıyorum bilmedim maçlardan yatıyom en azındanYaşlandırdı son 2 haftada valla ya
Yani sen şu maçı izleyip böyle konuşuyorsan kdjajd bugün adanademirspor daha şerefli oynuyor lig düşmesine rağmenBjknin skini yiyin ak bahsiniz yatinca buyuk takim degil falan puhahaha gs fb ye cakinca kral yapiyosunuz suan lige havlu atmis bir takim bu macta favoride gpztepeydi ayrica
Olum o zman en serefsiz takim senin takim gs macindaki oyuna bak ne alaka kötü giden bir takim var gs 8. Olmadi mi fb küme düşme tehlikesi yasadi ak ne diyonYani sen şu maçı izleyip böyle konuşuyorsan kdjajd bugün adanademirspor daha şerefli oynuyor lig düşmesine rağmen
3 te engellenen sut bjk istatistik bu kadar kötü olamazBende bjkliyim 4 sut nedir harbiden
Işte kuponu yatan bir kisi daha puahhahaBeşiktaş konyadan kasımpaşadan farkı olmayan bir takımdır bu sezon özelinde herşeyi geçtim maç 1 1 5 dk uzatma var ve 95. Dk oyuncu değişti bjk. Bunu anadolu takımları yapar 1 puana rası oldukları için. Bizi de yaktılar
Ne alaka kanka abartma sendeBeşiktaş konyadan kasımpaşadan farkı olmayan bir takımdır bu sezon özelinde herşeyi geçtim maç 1 1 5 dk uzatma var ve 95. Dk oyuncu değişti bjk. Bunu anadolu takımları yapar 1 puana rası oldukları için. Bizi de yaktılar
Dun gs maçını izlemeyen skoru bilmeyen ler var galiba puahaHerkesi yatırdı gene bjk