Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Rashica ve chamberlain i 80 de oyundan çıkarıp tayyip ve salih uçan ı oyuna aldı 1-1 lik maçta gerçekten çöp takım taraftarına yazık 2. Sınıf takım
2. Sınıf bile çok gelir bu rezillere yemin ediyorum hoca ayrı vasıfsız oyuncu ayrı vasıfsız

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Bu bjk min amk ben köy takımı büyük takımmış fb gs nin oyuncularının ayakkabısını taşır galibiyet mağlubiyet değil konu büyük takım gibi oynamıyor son dakika 90 artı 4 hala oyuncu almaya zaman yemeye çalışıyor 2. Sınıf sıradan bi takım ismi var sadece
Bjknin skini yiyin ak bahsiniz yatinca buyuk takim degil falan puhahaha gs fb ye cakinca kral yapiyosunuz suan lige havlu atmis bir takim bu macta favoride gpztepeydi ayrica

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Alloooooo hepinizi banlatirim ha beşiktaş hakkinda duzgun konusun ak

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Bjknin skini yiyin ak bahsiniz yatinca buyuk takim degil falan puhahaha gs fb ye cakinca kral yapiyosunuz suan lige havlu atmis bir takim bu macta favoride gpztepeydi ayrica
Yani sen şu maçı izleyip böyle konuşuyorsan kdjajd bugün adanademirspor daha şerefli oynuyor lig düşmesine rağmen

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Beşiktaş konyadan kasımpaşadan farkı olmayan bir takımdır bu sezon özelinde herşeyi geçtim maç 1 1 5 dk uzatma var ve 95. Dk oyuncu değişti bjk. Bunu anadolu takımları yapar 1 puana rası oldukları için. Bizi de yaktılar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Yani sen şu maçı izleyip böyle konuşuyorsan kdjajd bugün adanademirspor daha şerefli oynuyor lig düşmesine rağmen
Olum o zman en serefsiz takim senin takim gs macindaki oyuna bak ne alaka kötü giden bir takim var gs 8. Olmadi mi fb küme düşme tehlikesi yasadi ak ne diyon

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,949
23,847
113
Beşiktaş konyadan kasımpaşadan farkı olmayan bir takımdır bu sezon özelinde herşeyi geçtim maç 1 1 5 dk uzatma var ve 95. Dk oyuncu değişti bjk. Bunu anadolu takımları yapar 1 puana rası oldukları için. Bizi de yaktılar
Ne alaka kanka abartma sende