Bol şanslar gözün aydın 👍Güzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423
Bol şanslar gözün aydın 👍Güzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423
Bende durumlar vahim vahimBende tam sana diyecektim 😀
Ay sonu dost kimin durumu iyi kiBende durumlar vahim vahim![]()
Gelir gelir erken gol laneti olsaydı ilk yarı 1-0 olurdu78 oldu erken gol laneti olmasın gelsin gol
Yav kardeşim kendi kuponunuz olsa böyle takip etmezsiniz. Boyunuz devrilsin hemiGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
kendimkinide ediyorumda bunun geliceği belliydi goll yazmak için bekliyodumYav kardeşim kendi kuponunuz olsa böyle takip etmezsiniz. Boyunuz devrilsin hemi
Döve döve getirttiniz ne diyeyimkendimkinide ediyorumda bunun geliceği belliydi goll yazmak için bekliyodum![]()
Tebrikler dostum ✋Güzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423
kanka can sıkıntısı tek maç var bültende maçıda forumda falan takip etmiyoom pcdeydim öyle açtım gol oldu laYav kardeşim kendi kuponunuz olsa böyle takip etmezsiniz. Boyunuz devrilsin hemi
+ haftasonu neye elimi atsam kuruttum la -8k +1kda borç girdi biyerlermize :dYav kardeşim kendi kuponunuz olsa böyle takip etmezsiniz. Boyunuz devrilsin hemi