Bizi sıkı yönetim dönemindeyiz dost ayın onuna kadar yüzdük kuyrugundayiz ama nasip bakalım geçer bu üç dört gün elbetBende tam sana diyecektim 😀
Geçer de nasıl geçecekBizi sıkı yönetim dönemindeyiz dost ayın onuna kadar yüzdük kuyrugundayiz ama nasip bakalım geçer bu üç dört gün elbet
Kolay gelsinNeyse işteyim ben biraz çalışalım bakalım bol sans hepinize
Ne ilk nede son olacak dost alıp beş on gün Sefa süreriz sonra yine beklemeye aylığıGeçer de nasıl geçecek
Bol bol şanslar dostGüzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423
Bol şanslar dost vurdukları gol olsunGüzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423
bol şansGüzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423
Bol sansGüzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423
Bol şans reisGüzel borçlar kapattık.Yüklü oynamaya bir süre ara verdim arkama yaslanıp günlük göze çarpan maçlara ufak denemelerle devam edeceğim.Takibe gerek yok herkese güzel akşamlarEkli dosyayı görüntüle 853423