- 2,393
- 899
- 113
Bunu bende aynısını dedim ona sıcak kanlı çünküValla hakkını helal et bende sana çok yuk oldum dostum. Ama şu parayı bulduğum an paylaşmak istediğim ilk adamlardan birisin.
Bunu bende aynısını dedim ona sıcak kanlı çünküValla hakkını helal et bende sana çok yuk oldum dostum. Ama şu parayı bulduğum an paylaşmak istediğim ilk adamlardan birisin.
Eyvallah dost elinden geldiğince adil olmaya çalıştım@Beşiktaş eskiden de tanırim adaletin saglam sal zehri gelsin
Bu heralde afrikada survıvor yaşıyor kabilesi nereli acaba bu osimhenin maaşı herhalde çitalara kaptırdıOsimen beni en hassas noktamdan vuruyor açım diyince akan sular durur olmasa bile borç bulur yine yollarım 😀
Ben listeye laf ediyorum dost. Artniyet degil fazla iyi niyetli ferhat agabeyListeye laf eden yavşaktır kusura bakmayın arkadaşlar, Ferhat abi
İle 2 ay oluyor görüşmüyoruz neredeyse ve beni eklemiş artniyet arayana araba çarpsın amin. İyi geceler cümleten.
Benlede paylaş la skdkdkddValla hakkını helal et bende sana çok yuk oldum dostum. Ama şu parayı bulduğum an paylaşmak istediğim ilk adamlardan birisin.
Geçer dostum geçer biz nelerden geçtikBugünlerde çok zor durumdayım bugünlerde geçecektir herkez Allaha emanet olsun
Valla 2 yıldır aralıksız aktifim 2 yıldır sen zor durumdasın 2 yıldır yemek yemiyorsun . Allah yardımcın olsun 2 yıl insan açlığa dayanamaz normalde. Sen dayanıyorsunBugünlerde çok zor durumdayım bugünlerde geçecektir herkez Allaha emanet olsun
Bana 3 kere yazmıştı en son birinde rapor atmıştım başkan baktı herkes duruma alıştı dedi banlamadıHshshs la mesaj atmadığı adam mı var eski dm den ayrıca ben ona yardımcı olmak istemiştim o akıllanmadi
Dost emeğine sağlık yapacak bişey yok başka dağıtımlara @LordVoldemort kesene bereket can dostEyvallah dost elinden geldiğince adil olmaya çalıştım
Tabi 250 cukkaladı cebe bugünde geçti şimdi o yarını düşünüyor puahahaGeçer dostum geçer biz nelerden geçtik
Helal dost guzel secimler emegine saglik 😄
Bir ara vurdugunda da oyle miydi barrios ben o ara cok tanımıyordumValla 2 yıldır aralıksız aktifim 2 yıldır sen zor durumdasın 2 yıldır yemek yemiyorsun . Allah yardımcın olsun 2 yıl insan açlığa dayanamaz normalde. Sen dayanıyorsun
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdirBana 3 kere yazmıştı en son birinde rapor atmıştım başkan baktı herkes duruma alıştı dedi banlamadı
Canınız sağolsun siz yükselin gerisi hallolur. ✋Valla hakkını helal et bende sana çok yuk oldum dostum. Ama şu parayı bulduğum an paylaşmak istediğim ilk adamlardan birisin.
Bu çocuk o zaman baya dağıtım yaptı sanırım 20 kişi 1 k atmıştı beni es geçsede dağıtımı yaptıBir ara vurdugunda da oyle miydi barrios ben o ara cok tanımıyordum
Gene gereksiz gereksiz bi yerlerde söz çalıp paylaşmış şamarı şaplatcam ense köküne haÖzgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir
Bana da hakkin helal mi mulayim dost bayadır gorusemiyoruzCanınız sağolsun siz yükselin gerisi hallolur. ✋
Paralel evrenBu çocuk o zaman baya dağıtım yaptı sanırım 20 kişi 1 k atmıştı
Valla ben hatirlamiyorum dost sadece vurduğunu görmüştümBu çocuk o zaman baya dağıtım yaptı sanırım 20 kişi 1 k atmıştı beni es geçsede dağıtımı yaptı