- 42,297
- 41,205
- 113
Kesneen bereket dostDostlar ben @Beşiktaş Ferhat abiye attım @Mülayim6060 dostumada ulaştırdım.Vallahi 10K kâr oldu 4 ünü verdim.Ben çekimde yapmadım daha üstüne gideceğim zarar var diye hepinize teşekkür ederim
Kesneen bereket dostDostlar ben @Beşiktaş Ferhat abiye attım @Mülayim6060 dostumada ulaştırdım.Vallahi 10K kâr oldu 4 ünü verdim.Ben çekimde yapmadım daha üstüne gideceğim zarar var diye hepinize teşekkür ederim
Ozaman kim kime verirse versin kapansın yoksa konu uzar kalp kırma olur gerek yok😍Forum kuralları gereği çekilişi adminler dışında kimse yapamaz bu tür konulardada adminler çekiliş yapmaz
Ne gördünü söylemek isterdim ama şimdi yasaklı sınırlar var300k mi ne kazanmisti 1kisiy 5kurus vermedi. Hadi verme lanet gitsin senin paean ama bu kadarini da yapma. git aynaya bak diyecem de bakip gurru duyuyor sjsjsj
Buralardayız dostum EyvallahBaşkan hoşgeldin nerelerdesin
Oha o mevzuyu bilmiyorum ben ha300k mi ne kazanmisti 1kisiy 5kurus vermedi. Hadi verme lanet gitsin senin paean ama bu kadarini da yapma. git aynaya bak diyecem de bakip gurru duyuyor sjsjsj
Eline koluna sağlık canDostlar ben @Beşiktaş Ferhat abiye attım @Mülayim6060 dostumada ulaştırdım.Vallahi 10K kâr oldu 4 ünü verdim.Ben çekimde yapmadım daha üstüne gideceğim zarar var diye hepinize teşekkür ederim
ısın kotusu bi zerreden sonra bunu reel hayatta da yapma ihtiyacı duyacak bu onu daha da zor durumlara sokarKendi bilir valla da bu şekilde giderse çok rezillik yaşar
Yemek yedin mi yediysen sorun yok45 gündür para alamıyorum 5 bin kira var onu bile odeyemedim sıkıntı bu gurbetteyim
5 gün önce işi bıraktım yemek vs Bi dünya para yalovada
Dost aklimizdasinBuralardayız dostum Eyvallah
Kimse laf etmez abi 250 lira altı üstü kim darilavak kim kusecek BENİ SEÇ yoksa dmden yazarımBeyler çok özür dilerim hiç istemiyorum ama bu dağıtım işi ve seçim işi bana kaldı rol sahibi 1750 TL şimdi elimden geldiğince adil olmaya calisarak dağıtım yapacağım ne yapsak mutlaka birileri laf edecek zaten ondan şüphem yok ama ben elimden geldigince adil olacagim
@LordVoldemort dün konuda yardımcı olucakti sana hangi firmada olduğunu sordu soyle firmayı maaşını alman icin yardımcı olunsun ?45 gündür para alamıyorum 5 bin kira var onu bile odeyemedim sıkıntı bu gurbetteyim
Dodo fikirlerini kendine sakla djshshshBenim sana şahsi fikrim 2 adım yap güzel bi dağıtım yap geç.
Sağolasın abi şeninde eline sağlık.Dostlar ben çok bakamayacağım herkese emekleri için teşekkür ederim.Biraz üzerine gideceğim kazanç olursa söz güzellik yapacağımKesneen bereket dost
Bu osimheni başımıza bela ettin tek kusurun buydu oysaki 😁Buralardayız dostum Eyvallah
Bak senle kaç kez konuştum ben senin iyiliğin için şu muhabbetleri yapma dedim haklısın dedin bana. Bu forumda derdi olmayan adam mi işi gücü olmayan borcu olan işinden memnun olmayan kaç kişi var herkes senin gibi her dakika bunu dile getirmiyor45 gündür para alamıyorum 5 bin kira var onu bile odeyemedim sıkıntı bu gurbetteyim
Düşünmen yeter eyvSağolasın abi şeninde eline sağlık.Dostlar ben çok bakamayacağım herkese emekleri için teşekkür ederim.Biraz üzerine gideceğim kazanç olursa söz güzellik yapacağım
Mantıken rolde lose olur hazmedebiliriz 😁Dodo fikirlerini kendine sakla djshshsh
Parayı vurunca diyorsun hemi😀Dost aklimizdasin