- 5,989
- 1,883
- 113
Sen kendi zararını kurtar dost dert değil ötesi bol şansSağolasın abi şeninde eline sağlık.Dostlar ben çok bakamayacağım herkese emekleri için teşekkür ederim.Biraz üzerine gideceğim kazanç olursa söz güzellik yapacağım
Sen kendi zararını kurtar dost dert değil ötesi bol şansSağolasın abi şeninde eline sağlık.Dostlar ben çok bakamayacağım herkese emekleri için teşekkür ederim.Biraz üzerine gideceğim kazanç olursa söz güzellik yapacağım
Önce kendini güzelleştir sonrası sonraya kalsın bol şans iyi geceler dostum .Sağolasın abi şeninde eline sağlık.Dostlar ben çok bakamayacağım herkese emekleri için teşekkür ederim.Biraz üzerine gideceğim kazanç olursa söz güzellik yapacağım
Kimse yardımcı olamaz knk o konu firmayla alakalı para yokmuş şuan 15 20 si vercez dediler@LordVoldemort dün konuda yardımcı olucakti sana hangi firmada olduğunu sordu soyle firmayı maaşını alman icin yardımcı olunsun ?
Beni yanlış etiketledin kxlxşsşa
Çıktım ben o dm den yaptığın hoş olmadığı içinMesaj attim bak knk bi
Hangi bpnus tebriklerÇevirim tamamlama kuponlarım.İlk kupon Real 3.5 üstü 30K Cimbom İlk Yarı 1 20K
Kuponlar kaybetse bile her türlü kâr var ama gelirse çok temiz olacak.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 852250
Osimen beni en hassas noktamdan vuruyor açım diyince akan sular durur olmasa bile borç bulur yine yollarım 😀Bu osimheni başımıza bela ettin tek kusurun buydu oysaki 😁
Bu arkadaşlar iban iletirse size zahmet
E herhalde yahuParayı vurunca diyorsun hemi😀
Tüküre bilsem burdan suratına tükürcektim demek dm de osimhen ile cilveleşiyorsun vatan hainiÇıktım ben o dm den yaptığın hoş olmadığı için
Listeye laf eden yavşaktır kusura bakmayın arkadaşlar, Ferhat abi
Sen kazan atmasanda olur dost bol şansBu arkadaşlar iban iletirse size zahmet
Bu arada banada rol için para verdi birazdan rol açarım burada ulaşamadığımız dostlara ithafen kazanirsam onlarada ben atarım
Doğrudur sensin o yanlış kişiBeni yanlış etiketledin kxlxşsşa
Valla hakkını helal et bende sana çok yuk oldum dostum. Ama şu parayı bulduğum an paylaşmak istediğim ilk adamlardan birisin.Parayı vurunca diyorsun hemi😀
Tamam sen firma adı ver ben halledecem senin odeme işiniKimse yardımcı olamaz knk o konu firmayla alakalı para yokmuş şuan 15 20 si vercez dediler
Kazananlara tebrikler
Hshshs la mesaj atmadığı adam mı var eski dm den ayrıca ben ona yardımcı olmak istemiştim o akıllanmadiTüküre bilsem burdan suratına tükürcektim demek dm de osimhen ile cilveleşiyorsun vatan haini
allah yardımcınız olsun olsa gönderirdimAkşam yedim çorba yaptım mercimek varmis az bisey