- 2,289
- 870
- 113
Başkan hoşgeldin nerelerdesinKesene bereket dostum tebrikler
Başkan hoşgeldin nerelerdesinKesene bereket dostum tebrikler
bizim diyarbakırda bi söz varda söylemiyim .dÜzülüyor insan kanka ne diyim
Yanlış anladığının farkında mısın acaba 😅🤣🤣Aga üzülürsün de her yerde herkesten para istenmez ki böyle
Yok insan üzülebilir zor durumda olduğuna inandığı birisine o anlamda dedimYanlış anladığının farkında mısın acaba 😅🤣🤣
NoooYanlış anladığının farkında mısın acaba 😅🤣🤣
Aga diyorum ya bu eleman yolda arabanin camina yapisan tiplerden. Utanma duygusu sifirYav kaç kez kaç adam uyardı düşürme kendini bu kadar artık diye ama nafile
Kimse reelde tanımıyor ve düşürdükçe para almayida sevdi dost kac kisiden neler aldi sende biliyorsun alıştığı icin simdi devamYav kaç kez kaç adam uyardı düşürme kendini bu kadar artık diye ama nafile
Onu diyorum ya agabey kimse yoktu 50kisi oldu 😆😆
La zaten yine kumara vericen neyine yetiyo yarın yine aynı muhabbetleri yapıcanFirma maaşa vermedi cebimde para yok hiç şuan sıkıntıda olduğum için şuan yeter bana
güldürdün baron allahta seni güldürsünAga diyorum ya bu eleman yolda arabanin camina yapisan tiplerden. Utanma duygusu sifir
Sen nasıl istersen öyle olsun dostAbi şu şekilde yapalım mı?Ben hiç konuya bakamadım inan 5 kişiye 500 destek verelim roll açsınlar ama kimlere açtıralım bilmiyorum.Yada sayıyı fazla tutalım derseniz 2.5K ben size bütçe vereyim siz kafanıza göre açın.Dostlar yemin olsun kârım 10K.Onuda çekmeyip zorlayacağım giden 50 den dolayı
umarım karla biter sonu bol şans kesene bereketDostlar ben @Beşiktaş Ferhat abiye attım @Mülayim6060 dostumada ulaştırdım.Vallahi 10K kâr oldu 4 ünü verdim.Ben çekimde yapmadım daha üstüne gideceğim zarar var diye hepinize teşekkür ederim
Dost dağıtmayabilirdin de bu iyiliklerşn dönsün sana ne diyelimDostlar ben @Beşiktaş Ferhat abiye attım @Mülayim6060 dostumada ulaştırdım.Vallahi 10K kâr oldu 4 ünü verdim.Ben çekimde yapmadım daha üstüne gideceğim zarar var diye hepinize teşekkür ederim
300k mi ne kazanmisti 1kisiy 5kurus vermedi. Hadi verme lanet gitsin senin paean ama bu kadarini da yapma. git aynaya bak diyecem de bakip gurru duyuyor sjsjsjKimse reelde tanımıyor ve düşürdükçe para almayida sevdi dost kac kisiden neler aldi sende biliyorsun alıştığı icin simdi devam
Benim sana şahsi fikrim 2 adım yap güzel bi dağıtım yap geç.Beyler çok özür dilerim hiç istemiyorum ama bu dağıtım işi ve seçim işi bana kaldı rol sahibi 1750 TL şimdi elimden geldiğince adil olmaya calisarak dağıtım yapacağım ne yapsak mutlaka birileri laf edecek zaten ondan şüphem yok ama ben elimden geldigince adil olacagim
Kendi bilir valla da bu şekilde giderse çok rezillik yaşarAga diyorum ya bu eleman yolda arabanin camina yapisan tiplerden. Utanma duygusu sifir
Bol şanslar dostDostlar ben @Beşiktaş Ferhat abiye attım @Mülayim6060 dostumada ulaştırdım.Vallahi 10K kâr oldu 4 ünü verdim.Ben çekimde yapmadım daha üstüne gideceğim zarar var diye hepinize teşekkür ederim