- 2,393
- 899
- 113
Sal zehri gelsin kanka toplasan 8 9 kişi anca varız zatenValla konu sahibi kararını verdi benlik bir şey yok 8 kişi 250 iyidir bundan iyisi olmazdı herhalde
Sal zehri gelsin kanka toplasan 8 9 kişi anca varız zatenValla konu sahibi kararını verdi benlik bir şey yok 8 kişi 250 iyidir bundan iyisi olmazdı herhalde
Osimhen denilen arkadaş çok iyi bi yalancıdır kör ebe oynasa körü ayakta severOsimhen şu ödülleri biriktirse bırak kirayı ödemeyi ev bile alır mk
Kesene bereket dostum tebriklerSen seç abi 8 kişiyi 250 liradan açtıralım. Ek olarakta @Mülayim6060 dostuma 1K vereceğim onun yeri başka bende totalde 3K vermiş olalım sizde bir şeyler yapın.Eğer kişi sayısı az ise 4 kişi 500 + @Mülayim6060 1K yapalım
En sonki rolde 4 kişiye rol açtırdım bakalım bu sefer nolacakDost 3-4 kişi de sonradan gelenlenrden alırsın 8 kişinin 2-3 basarsa rolü yine 10 kişiye kupon parasi cikar
Konu kitlensin abi sen ulaşırsın zaten kimsede Gönül koymaz zatenValla konu sahibi kararını verdi benlik bir şey yok 8 kişi 250 iyidir bundan iyisi olmazdı herhalde
250 ile mutlu olursan senin gibi kumarbaz adam olmaz olsun. Yetti artık kendini rezil ettiğin beAllah razı olsun dost kesene bereket cok mutlu ettin beni Varol dost 🙏🙏
Valla dost dünkü çıkanlara yokum bende heyecan yaptım ödül çıktı ama yanlışın var iyi forumlarDun 2 tane sana cekilis cikti kacirmissim sanirim fost
Evet olamazdı nasıl mutlu olduk bir bilsen ama dön dedemValla konu sahibi kararını verdi benlik bir şey yok 8 kişi 250 iyidir bundan iyisi olmazdı herhalde
Iyi forumlar dostValla dost dünkü çıkanlara yokum bende heyecan yaptım ödül çıktı ama yanlışın var iyi forumlar
Guzel dostum 8kişi çekiliş olsun 250 rol acılsın dha makbul olur dha fazla rol olsun bırakım birileri dr yararlansın faydalansın kendiniz seçmeyin hep aynı kişiler isimler 😃 ben istemem bana çıkar sada başkasına verdiricrm odulu sıkntı yok😃Ne sıkıntı çıkacak dost adam zaten sekiz kişi diyor kim var sekiz kişi konuda![]()
Üzülüyor insan kanka ne diyim250 ile mutlu olursan senin gibi kumarbaz adam olmaz olsun. Yetti artık kendini rezil ettiğin be
Aga üzülürsün de her yerde herkesten para istenmez ki böyleÜzülüyor insan kanka ne diyim
Hoş geldin dost 2 gündür yoksunKesene bereket dostum tebrikler
Forum kuralları gereği çekilişi adminler dışında kimse yapamaz bu tür konulardada adminler çekiliş yapmazGuzel dostum 8kişi çekiliş olsun 250 rol acılsın dha makbul olur dha fazla rol olsun bırakım birileri dr yararlansın faydalansın kendiniz seçmeyin hep aynı kişiler isimler 😃 ben istemem bana çıkar sada başkasına verdiricrm odulu sıkntı yok😃
AhhahahasÜzülüyor insan kanka ne diyim
Yav kaç kez kaç adam uyardı düşürme kendini bu kadar artık diye ama nafileÜzülüyor insan kanka ne diyim