http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Lider Galatasaray TÜMOSAN Konyaspor'u Konuk Ediyor

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,005
1,564
113

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,986
1,549
113
Neyine güldün 5 tane yediniz ortalama bi takımdan hafta içi maçı olan büyük takımlar bile zor kazanıyor hafta sonu
10-0 seri mi yapacaksınız sanıyorsun puan kaybetmek için ideal bir maç sürpriz çıkabilir
Ben GS li değilim 😆

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,012
2,409
113
Neyine güldün 5 tane yediniz ortalama bi takımdan hafta içi maçı olan büyük takımlar bile zor kazanıyor hafta sonu
10-0 seri mi yapacaksınız sanıyorsun puan kaybetmek için ideal bir maç sürpriz çıkabilir
Frankfurt Alman takımı burası ise Türk ligi, kereme dün fenerliler ne diyordu açalım bakalım şimdi Mesih gibi indi Kadıköy'e. Okan hoca bugün ayrılsa 8 haneli maaşla yalanacaksiniz kendisine. Yaptığınız algıyı anca 15 yaşındaki Ergen yer.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,545
86,495
113
Frankfurt Alman takımı burası ise Türk ligi, kereme dün fenerliler ne diyordu açalım bakalım şimdi Mesih gibi indi Kadıköy'e. Okan hoca bugün ayrılsa 8 haneli maaşla yalanacaksiniz kendisine. Yaptığınız algıyı anca 15 yaşındaki Ergen yer.
5 yedi diye gelip bize kızma kardeş ergenlere laf etmeden evvel kendi tutumuna bak ben kendi yorumumu yaptım puan kaybedebilir dedim kesin konuşmadım sen gelip olayı tartışmaya çeviriyorsun izleyip görücez

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,436
84,176
113
5 yedi diye gelip bize kızma kardeş ergenlere laf etmeden evvel kendi tutumuna bak ben kendi yorumumu yaptım puan kaybedebilir dedim kesin konuşmadım sen gelip olayı tartışmaya çeviriyorsun izleyip görücez
Akşam olsa :cool: maçı izleyelim reis 🧐

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,734
12,595
113
Zor be enişte evinde Konya'ya kaybetmez Galatasaray

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,545
86,495
113
Zor be enişte evinde Konya'ya kaybetmez Galatasaray
Yav yener yenemez 5 yemek ağır gelir takımlara bir de serisi mental bozuluyor hafta içi maçı olmasaydı yine yener derdim de görüyoruz 2-1 1-0 1-1 yenilenler üst düzey takımlar bile zor yeniyor hafta içi maç olunca ben onu diyorum bi de takımlar genelde bak ts bjk fener hepsi puan kaybetti birbirini izliyorlar aynı hafta da Konya da gol bulabilen sürpriz yapabilicek bir takım yoksa biliyoruz gs daha iyi bence zor maç olacak belki de 5-0 gs yenecek görücez

Laz8118

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
420
63
Yav yener yenemez 5 yemek ağır gelir takımlara bir de serisi mental bozuluyor hafta içi maçı olmasaydı yine yener derdim de görüyoruz 2-1 1-0 1-1 yenilenler üst düzey takımlar bile zor yeniyor hafta içi maç olunca ben onu diyorum bi de takımlar genelde bak ts bjk fener hepsi puan kaybetti birbirini izliyorlar aynı hafta da Konya da gol bulabilen sürpriz yapabilicek bir takım yoksa biliyoruz gs daha iyi bence zor maç olacak belki de 5-0 gs yenecek görücez
Eniste son tahminin tutcak gibi

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,986
1,549
113
GS 2.5 gol üstü
Ne demiştim 🤔🤔💪

Konya gelen gecenden 5 yiyen zayıf rakibine acımaz
MS 2 bol şanslar
1000017868.jpg