- 1,422
- 763
- 113
Şimdiden tebriklerYasal da 1-2 skor 28 oran abdu yapıştır 10bini akşama beraber sayarız
Şimdiden tebriklerYasal da 1-2 skor 28 oran abdu yapıştır 10bini akşama beraber sayarız
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun EnişteeYasal da 1-2 skor 28 oran abdu yapıştır 10bini akşama beraber sayarız
Algısı vergisi 250 kâğıt tertemiz ha 2500 tl üstüne çoklu kupon yapıyor sahi vergiden de kaçtık sana daha ne yapalımEşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun Eniştee
Ben GS li değilim 😆Neyine güldün 5 tane yediniz ortalama bi takımdan hafta içi maçı olan büyük takımlar bile zor kazanıyor hafta sonu
10-0 seri mi yapacaksınız sanıyorsun puan kaybetmek için ideal bir maç sürpriz çıkabilir
Frankfurt Alman takımı burası ise Türk ligi, kereme dün fenerliler ne diyordu açalım bakalım şimdi Mesih gibi indi Kadıköy'e. Okan hoca bugün ayrılsa 8 haneli maaşla yalanacaksiniz kendisine. Yaptığınız algıyı anca 15 yaşındaki Ergen yer.Neyine güldün 5 tane yediniz ortalama bi takımdan hafta içi maçı olan büyük takımlar bile zor kazanıyor hafta sonu
10-0 seri mi yapacaksınız sanıyorsun puan kaybetmek için ideal bir maç sürpriz çıkabilir
5 yedi diye gelip bize kızma kardeş ergenlere laf etmeden evvel kendi tutumuna bak ben kendi yorumumu yaptım puan kaybedebilir dedim kesin konuşmadım sen gelip olayı tartışmaya çeviriyorsun izleyip görücezFrankfurt Alman takımı burası ise Türk ligi, kereme dün fenerliler ne diyordu açalım bakalım şimdi Mesih gibi indi Kadıköy'e. Okan hoca bugün ayrılsa 8 haneli maaşla yalanacaksiniz kendisine. Yaptığınız algıyı anca 15 yaşındaki Ergen yer.
Akşam olsa5 yedi diye gelip bize kızma kardeş ergenlere laf etmeden evvel kendi tutumuna bak ben kendi yorumumu yaptım puan kaybedebilir dedim kesin konuşmadım sen gelip olayı tartışmaya çeviriyorsun izleyip görücez
Shellac konu açar birazdan reis bugün günlerden Galatasaray diyeAkşam olsamaçı izleyelim reis 🧐
Zor be enişte evinde Konya'ya kaybetmez GalatasarayNeyine güldün 5 tane yediniz ortalama bi takımdan hafta içi maçı olan büyük takımlar bile zor kazanıyor hafta sonu
Yav yener yenemez 5 yemek ağır gelir takımlara bir de serisi mental bozuluyor hafta içi maçı olmasaydı yine yener derdim de görüyoruz 2-1 1-0 1-1 yenilenler üst düzey takımlar bile zor yeniyor hafta içi maç olunca ben onu diyorum bi de takımlar genelde bak ts bjk fener hepsi puan kaybetti birbirini izliyorlar aynı hafta da Konya da gol bulabilen sürpriz yapabilicek bir takım yoksa biliyoruz gs daha iyi bence zor maç olacak belki de 5-0 gs yenecek görücezZor be enişte evinde Konya'ya kaybetmez Galatasaray
Eniste son tahminin tutcak gibiYav yener yenemez 5 yemek ağır gelir takımlara bir de serisi mental bozuluyor hafta içi maçı olmasaydı yine yener derdim de görüyoruz 2-1 1-0 1-1 yenilenler üst düzey takımlar bile zor yeniyor hafta içi maç olunca ben onu diyorum bi de takımlar genelde bak ts bjk fener hepsi puan kaybetti birbirini izliyorlar aynı hafta da Konya da gol bulabilen sürpriz yapabilicek bir takım yoksa biliyoruz gs daha iyi bence zor maç olacak belki de 5-0 gs yenecek görücez
Adamlar her türlü kazaniyorEkli dosyayı görüntüle 845864
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlıyor.
RAMS Park'ta oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek.
Yasin Kol'un yardımcılıklarını Bora Özkara ile Bahtiyar Birinci üstlenecek.
Enişte boyun devrilsin hemiYasal da 1-2 skor 28 oran abdu yapıştır 10bini akşama beraber sayarız
Ne demiştim 🤔🤔💪GS 2.5 gol üstü
Konya yenebilir
Konya gelen gecenden 5 yiyen zayıf rakibine acımaz
Neyine güldün 5 tane yediniz ortalama bi takımdan hafta içi maçı olan büyük takımlar bile zor kazanıyor hafta sonu
MS 2 bol şanslar