- 88
- 15
- 8
Yarın ankaragucuyle oynayacak deyin 0-5 beklemek ney 1.5 üst şut bile vermem bu takıma
Sen niye sadece bu maça bakıp tüm sezonu değerlendiriyorsun diğer maçlarda da kötü oynadı galatasaray ama oyunun kontrolü gsdeydi. Bu maç rezaletti sadece sende gidip sadece bu maçla 3 sezonu anlatıyorsunKardeşim maç boyu GS birkez topla buluştu 0-5 nasıl beklenir ki bu takimdan
Fbden bi cacık olmuyorya senelerdir onunla beraber gsyide gömüyorSen niye sadece bu maça bakıp tüm sezonu değerlendiriyorsun diğer maçlarda da kötü oynadı galatasaray ama oyunun kontrolü gsdeydi. Bu maç rezaletti sadece sende gidip sadece bu maçla 3 sezonu anlatıyorsun
A işte benim itirazım bu bu takım nasıl böyle bir başlangıç yapmış bu oyunla bunun imkansız olduğunu soyluyom baba simulasyonda yaşıyoruz simulasyonda
Valla gsnin işi de zor bir maçı böyle rezalet oynadın mı aha bunun gibiler çıkıyor 3 yıldır bu futbolla nasıl şampiyon oluyorsunuz anladık diyor. Arkadaş gs her maç bu futbolu mu oynuyor bu futbol sana zararlı geliyorsa izlemeFbden bi cacık olmuyorya senelerdir onunla beraber gsyide gömüyor
Sakinleş reis komik olmaya başladın sinirden 😂😂😂Sonra Dion ki benim takımındaki oyuncu 70 milyonluk nasıl laf edersin Türk liginden çik kard3sim Avrupa'da ederi 5 milyon
Kardeş ben düşman deilim herzaman varolun ama bırakın futbolu oynayabilen oynasın canimsinA spor yorumcuları gs dusmanları hepsini falakaya yatırmak istiyorum
Belliydi zaten Reis
Valla bişeye acayip sinir olmuş ama muhtemelen kuponu kaybetmiş o yüzden yoksa bu kadar sinir olma ihtimali yok. Adam Osimhene bile salladı 5mlik oyuncuyla bir tuttu 😂Gecekondu denilen arkadaşın kuponu ağır yatmış sanırım
Bugün herkes abartma ustası oldu valla. Gs kötü futbolu abarttı sizde yorumu iyi abartıyorsunuz 😂120 yillik galatasaray tarihinin en onemli super lig maciydi . Oyun berbat okan hoca berbat .takimi motive edemiyor.ona ragmen 7 de 7 super oldu .bi da boyle kotu bir futbolu istesede oynayamaz..