http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Lider Galatasaray Alanyaspor ile Deplasmanda Karşı Karşıya Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Yarın ankaragucuyle oynayacak deyin 0-5 beklemek ney 1.5 üst şut bile vermem bu takıma

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,175
5,508
113
Kardeşim maç boyu GS birkez topla buluştu 0-5 nasıl beklenir ki bu takimdan
Sen niye sadece bu maça bakıp tüm sezonu değerlendiriyorsun diğer maçlarda da kötü oynadı galatasaray ama oyunun kontrolü gsdeydi. Bu maç rezaletti sadece sende gidip sadece bu maçla 3 sezonu anlatıyorsun

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,612
1,749
113
Sen niye sadece bu maça bakıp tüm sezonu değerlendiriyorsun diğer maçlarda da kötü oynadı galatasaray ama oyunun kontrolü gsdeydi. Bu maç rezaletti sadece sende gidip sadece bu maçla 3 sezonu anlatıyorsun
Fbden bi cacık olmuyorya senelerdir onunla beraber gsyide gömüyor

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Ben hiç takip bile etmem Türk takimlarini turk deinmi en berbat ligdir çünkü bu hafta hepsini izledim FB BJK ts GS kardeşim Türkiye'nin en iyisi denilen bu 4 takim Avrupa'nın en boktan takımından bile berbat

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
70 milyona adam alıyorlar Avrupa'da adami 5 milyona oynatiorlar

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,175
5,508
113
Fbden bi cacık olmuyorya senelerdir onunla beraber gsyide gömüyor
Valla gsnin işi de zor bir maçı böyle rezalet oynadın mı aha bunun gibiler çıkıyor 3 yıldır bu futbolla nasıl şampiyon oluyorsunuz anladık diyor. Arkadaş gs her maç bu futbolu mu oynuyor bu futbol sana zararlı geliyorsa izleme

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Sonra Dion ki benim takımındaki oyuncu 70 milyonluk nasıl laf edersin Türk liginden çik kard3sim Avrupa'da ederi 5 milyon

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Sınırlı deilim baba gerçekler bunlar Bayern munihi cityi barcayi reali biliyoruz en berbat dediğin 3 4 farkla yenildiği maçlarda bile adamlar ben burdayım diyorlar bide şu lige bak para pesindeler 90 dakka tammlansin gidelim umurlarinda saniyonuz sizde

Mustican63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,856
1,351
113
A spor yorumcuları gs dusmanları hepsini falakaya yatırmak istiyorum

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,360
883
113
120 yillik galatasaray tarihinin en onemli super lig maciydi . Oyun berbat okan hoca berbat .takimi motive edemiyor.ona ragmen 7 de 7 super oldu .bi da boyle kotu bir futbolu istesede oynayamaz..

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,175
5,508
113
120 yillik galatasaray tarihinin en onemli super lig maciydi . Oyun berbat okan hoca berbat .takimi motive edemiyor.ona ragmen 7 de 7 super oldu .bi da boyle kotu bir futbolu istesede oynayamaz..
Bugün herkes abartma ustası oldu valla. Gs kötü futbolu abarttı sizde yorumu iyi abartıyorsunuz 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...