Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 | Kasa 950 2 Deneme - Hedef ♾️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,338
4,953
113
Zaten maç başı 2.5 gol altı oranı 1.6 imiş fazla gol beklenmiyor bu macta

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Bir insan bir kere söz verdi mi sözünü yerine getirmedi mi daha o adamdan uzak dur

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Aslında bir kişi daha vardı garanti atacağım ama konuya salça olan bir angutu savunup beni şey duruma düşürdüğü için vazgeçtim... Sizin kalbiniz kirli kalbiniz...

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,950
517
113
Aslında bir kişi daha vardı garanti atacağım ama konuya salça olan bir angutu savunup beni şey duruma düşürdüğü için vazgeçtim... Sizin kalbiniz kirli kalbiniz...
Aga beni gorebilirsj son 3 kuponda vardim

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Biz burda yalan yanlış rolling açmıyoruz parayla övünmüyoruz üç kuruş paramız vardı katlayıp hem kazanıp hemde biizimle olan şans getiren totem yapan destekleyen kardeşlerimize ufakta olsa bir şans Parasi bir sigara parası atıp onları da hoşnut etmeye çalışıyoruz bu durumda zorunuza giden ne oluyor anlamıyorum Aga

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,950
517
113
@Leoisa18 KESENE BEREKET DOSTUM TAKILMA SANA LAF EDENLRRE ADAM SONUCTA DAGITIM YAPTI KUPON ERKEN GELDI DIYE BI KUPON DAHA YAPTI KAYBETTIGI HALDE YINE GONDERIYOR NE VAR BUNDA

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,553
2,031
113
Biz burda yalan yanlış rolling açmıyoruz parayla övünmüyoruz üç kuruş paramız vardı katlayıp hem kazanıp hemde biizimle olan şans getiren totem yapan destekleyen kardeşlerimize ufakta olsa bir şans Parasi bir sigara parası atıp onları da hoşnut etmeye çalışıyoruz bu durumda zorunuza giden ne oluyor anlamıyorum Aga
Bi kupon daha gelir mi

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,667
4,354
113
Kendini yıpratacak derecede kafana takmaya gerek yok ki,,yoksayarsın olur biter,,önüne bakarsın,,kötü söz herzaman sahibine aittir kardeşim,,takılma ve üzerindede fazla durma derim naçizane tavsiyem,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...