Hayırlısı diyelim kardeşim,,Çekim talebi verildi çekim ulaşınca dostlara gönderim yapilicaktir...
Hayırlısı diyelim kardeşim,,Çekim talebi verildi çekim ulaşınca dostlara gönderim yapilicaktir...
IBAN atarmisiniz dostlar dm den
Sağlık olsun kardeşimMalesef bitti olmadı bu
Aga bizide gor be 50 lira kafiSağlık olsun kardeşim
Tmm,,emeğine sağlık kesene bereketIBAN atarmisiniz dostlar dm den
Ya ben istemiyorum bir şey ya siz takip edin alın ya@Leoisa18 BI KUPON DAHA YAP MURO ILS BENIM ICIN DOST
Dm den IBAN at kardeşimAga bizide gor be 50 lira kafi
Aga beni gorebilirsj son 3 kuponda vardimAslında bir kişi daha vardı garanti atacağım ama konuya salça olan bir angutu savunup beni şey duruma düşürdüğü için vazgeçtim... Sizin kalbiniz kirli kalbiniz...
Eyvallah kardeşimDm den IBAN at kardeşim
Bi kupon daha gelir miBiz burda yalan yanlış rolling açmıyoruz parayla övünmüyoruz üç kuruş paramız vardı katlayıp hem kazanıp hemde biizimle olan şans getiren totem yapan destekleyen kardeşlerimize ufakta olsa bir şans Parasi bir sigara parası atıp onları da hoşnut etmeye çalışıyoruz bu durumda zorunuza giden ne oluyor anlamıyorum Aga
Kendini yıpratacak derecede kafana takmaya gerek yok ki,,yoksayarsın olur biter,,önüne bakarsın,,kötü söz herzaman sahibine aittir kardeşim,,takılma ve üzerindede fazla durma derim naçizane tavsiyem,,Biz burda yalan yanlış rolling açmıyoruz parayla övünmüyoruz üç kuruş paramız vardı katlayıp hem kazanıp hemde biizimle olan şans getiren totem yapan destekleyen kardeşlerimize ufakta olsa bir şans Parasi bir sigara parası atıp onları da hoşnut etmeye çalışıyoruz bu durumda zorunuza giden ne oluyor anlamıyorum Aga
Dm den attım dost,,hayırlı cumalar cümleten,,-CUMADAN SONRA DEVAM EDECEZ DOSTLAR-