- 12,338
- 4,953
- 113
Tartismayalim dostlar konu sahibi ne derse odur.
Yav neyse aynen bugün cuma uzatmiycam bende.Ne diyecem bilmiyorum cuma cuma kalp kırmak istemiyorum, takıldığım nokta yanlış anladığın bir nokta şuan garanti 2 kişi ödül zaten Alicak? Bu kupon gelirse birine daha atacam sadece olay bu ve tüm para gitmiyorum ufak ufak kar yapmaya çalışıyorum kâr yaptıkça da kişi sayısını çoğaltmaya çalışıyorum burda yanlış olan durum ne ? Şu yazdığın mesaja bak burda iyi niyetle bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayıp sana ne diyeyimki
Takılma sen,,oyununa bak kardeşim,,Ne diyecem bilmiyorum cuma cuma kalp kırmak istemiyorum, takıldığım nokta yanlış anladığın bir nokta şuan garanti 2 kişi ödül zaten Alicak? Bu kupon gelirse birine daha atacam sadece olay bu ve tüm para gitmiyorum ufak ufak kar yapmaya çalışıyorum kâr yaptıkça da kişi sayısını çoğaltmaya çalışıyorum burda yanlış olan durum ne ? Şu yazdığın mesaja bak burda iyi niyetle bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayıp sana ne diyeyimki
Bilader yazdığımi bı daha oku istersen. Ben zaman geçsin diye takip ediyorum bazı roolerdeki oynan maçlara kendim de oynuyorum ayrıca . Adam ister dağıtır ister dağıtmaz . Ortalıkta dilenci çoğaldı zaten millet de bu yüzden sinir küpü olduYa Allah aşkına kim babasının hayrına başkasının kuponu tutsun diye zaman harcar.burda acil ihtiyaci olan adam rol takip eder bı ihtiyacımi karsiliyim diye bakar.neyse dostum ozaman sana bol sans ne diyim
Bilader tamam sen haklısın rica ediyorum çık konudan gelme konuyaYav neyse aynen bugün cuma uzatmiycam bende.
Carsin Pazar olsun
Umarım atarrSon dk gölü atar mı dep
Lan varya😂neyse bişey derdimde uzatmiycam😂Takılma sen,,oyununa bak kardeşim,,
Kesene bereket dost şansın kazancın bol olsun
Kankam yanlış düşünüyorsun . Her kazanılan veya başarılar bir rool de illaki iki üç kişi gelip ortalığı fena karıştırıyor . Sen de tebrigini edip gidebilirdinLan varya😂neyse bişey derdimde uzatmiycam😂
Çekim talebi verildi çekim ulaşınca dostlara gönderim yapilicaktir...