Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 | Kasa 950 2 Deneme - Hedef ♾️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,667
4,354
113
Dk 38
1-0
Hadin lenn atın yitinn

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,338
4,953
113
Kardeş sen adamlara son adım demedinmi.kupon erken geldi diye olmadı bidaha ne amk😀para vermeye gönlün yok senin belli.milletle tassak geciyo Kamile bak😀şunun rolünü takip etmeyin sizde AzCik gurur varsa
Kankam ben para aticak diye hiç bir roolu takip etmem günlük iki kişi nin gözüme kestirdigim rollere katılırım gelirse zaman geçer gelmezse teselli eder giderim öyle düşünme

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,950
517
113
39

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,950
517
113
41

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Kardeş sen adamlara son adım demedinmi.kupon erken geldi diye olmadı bidaha ne amk😀para vermeye gönlün yok senin belli.milletle tassak geciyo Kamile bak😀şunun rolünü takip etmeyin sizde AzCik gurur varsa
Ne diyecem bilmiyorum cuma cuma kalp kırmak istemiyorum, takıldığım nokta yanlış anladığın bir nokta şuan garanti 2 kişi ödül zaten Alicak? Bu kupon gelirse birine daha atacam sadece olay bu ve tüm para gitmiyorum ufak ufak kar yapmaya çalışıyorum kâr yaptıkça da kişi sayısını çoğaltmaya çalışıyorum burda yanlış olan durum ne ? Şu yazdığın mesaja bak burda iyi niyetle bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayıp sana ne diyeyimki

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,861
1,670
113
Kankam ben para aticak diye hiç bir roolu takip etmem günlük iki kişi nin gözüme kestirdigim rollere katılırım gelirse zaman geçer gelmezse teselli eder giderim öyle düşünme
Ya Allah aşkına kim babasının hayrına başkasının kuponu tutsun diye zaman harcar.burda acil ihtiyaci olan adam rol takip eder bı ihtiyacımi karsiliyim diye bakar.neyse dostum ozaman sana bol sans ne diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...