Kankam ben para aticak diye hiç bir roolu takip etmem günlük iki kişi nin gözüme kestirdigim rollere katılırım gelirse zaman geçer gelmezse teselli eder giderim öyle düşünmeKardeş sen adamlara son adım demedinmi.kupon erken geldi diye olmadı bidaha ne amk😀para vermeye gönlün yok senin belli.milletle tassak geciyo Kamile bak😀şunun rolünü takip etmeyin sizde AzCik gurur varsa
Yeni uyandım Muro çok ayıp tamam beni listeden çıkarsın seni alsın
@Muroo1988 sana ödül yok diyor ama 🙃Buyur reis bitiriyoruz ama
Bundan sonra senin bütün rollerde görmek istiyorumKankam ben para aticak diye hiç bir roolu takip etmem günlük iki kişi nin gözüme kestirdigim rollere katılırım gelirse zaman geçer gelmezse teselli eder giderim öyle düşünme
Atmasın istemiyorum sana atsın@Muroo1988 sana ödül yok diyor ama 🙃
Çok paran var lan senin 😂Atmasın istemiyorum sana atsın
Yesin o zamann hakettiDep az önce baya net kaçırdı
Kardeşim bu kamilin para vermeye gönlü yok size.o alicagi karı aldı.size aticagi kusuratla bı kupon daha yaptı.ordan gelirse size aticakmis.adam size atacağı kusurata bile göz koymuş.gerisini sen düşün😀yBen de ona kızdım işte
Her acana neden dahil olalım hacim. Gece de bir sürü rool açıldı birine bile girmedimBundan sonra senin bütün rollerde görmek istiyorum
Cebimde bir kuruş yok sen Neyden bahsediyorsuÇok paran var lan senin 😂
Sıkıntı yok KralKardeşim bu kamilin para vermeye gönlü yok size.o alicagi karı aldı.size aticagi kusuratla bı kupon daha yaptı.ordan gelirse size aticakmis.adam size atacağı kusurata bile göz koymuş.gerisini sen düşün😀y
Ne diyecem bilmiyorum cuma cuma kalp kırmak istemiyorum, takıldığım nokta yanlış anladığın bir nokta şuan garanti 2 kişi ödül zaten Alicak? Bu kupon gelirse birine daha atacam sadece olay bu ve tüm para gitmiyorum ufak ufak kar yapmaya çalışıyorum kâr yaptıkça da kişi sayısını çoğaltmaya çalışıyorum burda yanlış olan durum ne ? Şu yazdığın mesaja bak burda iyi niyetle bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayıp sana ne diyeyimkiKardeş sen adamlara son adım demedinmi.kupon erken geldi diye olmadı bidaha ne amk😀para vermeye gönlün yok senin belli.milletle tassak geciyo Kamile bak😀şunun rolünü takip etmeyin sizde AzCik gurur varsa
Ya Allah aşkına kim babasının hayrına başkasının kuponu tutsun diye zaman harcar.burda acil ihtiyaci olan adam rol takip eder bı ihtiyacımi karsiliyim diye bakar.neyse dostum ozaman sana bol sans ne diyimKankam ben para aticak diye hiç bir roolu takip etmem günlük iki kişi nin gözüme kestirdigim rollere katılırım gelirse zaman geçer gelmezse teselli eder giderim öyle düşünme