- 12,338
- 4,953
- 113
Aynı maça görseydim 4.5 üstü keşke bol şansın olsunKesin olarak son kupondur. 2 kişiye garanti ödül gidicek, bu kupon gelirse 3 kişi ödül gidecek bol şanslar...
Aynı maça görseydim 4.5 üstü keşke bol şansın olsunKesin olarak son kupondur. 2 kişiye garanti ödül gidicek, bu kupon gelirse 3 kişi ödül gidecek bol şanslar...
Ben 😂😂Cenk ben musont var zaten başka kimse yok
Ben onu bunu bilmem 🔒Aynen,,gerçi kararı rolcuya karışılmaz
Ama
Kar da cebe yakışmaz mı başkan??
İlk kuponda yattığın maç 4-0 olduKesin olarak son kupondur. 2 kişiye garanti ödül gidicek, bu kupon gelirse 3 kişi ödül gidecek bol şanslar...
İnşallah gelir gelmezse var ya burada duvardan duvara vururum kendimi😄Kesin olarak son kupondur. 2 kişiye garanti ödül gidicek, bu kupon gelirse 3 kişi ödül gidecek bol şanslar...
Katılayım mı @Leoisa18Kesin olarak son kupondur. 2 kişiye garanti ödül gidicek, bu kupon gelirse 3 kişi ödül gidecek bol şanslar...
Maalesefİlk kuponda yattığın maç 4-0 oldu
Bol şanslar aga 4 kisiyiz kimseyi bos cevirmesenKesin olarak son kupondur. 2 kişiye garanti ödül gidicek, bu kupon gelirse 3 kişi ödül gidecek bol şanslar...
Sen sonradan geldin aradan çıkBol şanslar aga 4 kisiyiz kimseyi bos cevirmesen
Beni bilen biliyor neyse onu söylerim Kral ve konunun ortasında da hayatta girmem roleBen 😂😂
Bencede,,atarlar umarımAtarsa dep atar
Kardeş sen adamlara son adım demedinmi.kupon erken geldi diye olmadı bidaha ne amk😀para vermeye gönlün yok senin belli.milletle tassak geciyo Kamile bak😀şunun rolünü takip etmeyin sizde AzCik gurur varsaKesin olarak son kupondur. 2 kişiye garanti ödül gidicek, bu kupon gelirse 3 kişi ödül gidecek bol şanslar...
Atmazsa kafamı duvardan duvara vuracağımBencede,,atarlar umarım
Buyur reis bitiriyoruz amaKatılayım mı @Leoisa18
Ben de ona kızdım işteKardeş sen adamlara son adım demedinmi.kupon erken geldi diye olmadı bidaha ne amk😀para vermeye gönlün yok senin belli.milletle tassak geciyo Kamile bak😀şunun rolünü takip etmeyin sizde AzCik gurur varsa
Nolur bizde nasiplensek 3 kupondur takip ediyozSen sonradan geldin aradan çık
Yeni uyandım Muro çok ayıp @Leoisa18 izin verecek belki 😀Beni bilen biliyor neyse onu söylerim Kral ve konunun ortasında da hayatta girmem role