- 3,494
- 1,384
- 113
Uğraştıracak belli
Ekli dosyalar
-
381 KB Görüntüleme: 23
Uğraştırmwz bence ya veirr ya vermez 20 dk içindeUğraştıracak belli
Kardeş sen kenarda dur bi biz aramızda bölüşüyoruz şu an gelince alırız senden hepsini para delikanlıyı bozarPara geldide benim mi haberim yok![]()
Seni formda gördüm dost şaka konusunda demek zenginsin phabhaBurdayım derken bulundulğu konumdan bahsediyor belkide
Para değil parasızlık bozar delikanlıyı 🤣Kardeş sen kenarda dur bi biz aramızda bölüşüyoruz şu an gelince alırız senden hepsini para delikanlıyı bozar
Cekimimiz ne oldu 'cekimimiz'Kardeş sen kenarda dur bi biz aramızda bölüşüyoruz şu an gelince alırız senden hepsini para delikanlıyı bozar
İkiside bozarPara değil parasızlık bozar delikanlıyı 🤣
Afrika'daki akrabalara hsber saldım merak etme dost 1 saate sendee👏👏Uğraştıracak belli
Ah be dostttt🥺🥺🥺Ulan 4 aydır kırık telefonla dolaşıyorum öde de şu parayı ekranı yaptırayım be![]()
5 dk oldu az sabır dostum bi yarım saat 1 saat gecsinUğraştıracak belli
Forumdayim falan yaz oraya yazicam de etkisi olurUğraştıracak belli
Yok seni eğlemdirmeye çalışıyorum param yokta 😏ayrıca hepimiz for(u)m dayız şuanSeni formda gördüm dost şaka konusunda demek zenginsin phabha
bi ses yok kanka muhtemelen silicekler beni ensemden tutup sitenin dışına atıcaklarCekimimiz ne oldu 'cekimimiz'
Para delikanlıyı bozmaz delikanlı taklidi yapanı bozarİkiside bozar
Kanka belki gülüyoz ama icimiz kan agliyor puahhaYok seni eğlemdirmeye çalışıyorum param yokta 😏ayrıca hepimiz for(u)m dayız şuan
Gelir dostum birazdan para yoksa çoktan yan çizerdi11k çekim verdiğimizde 10 dk da red yemişti şimdi red yok ödücek heralde ya