- 22,435
- 23,079
- 113
Tamam artık ciddiyet şu paramız bir gelsin sonra devam ajsjsjsjAdami durduramiyoz bu nesajida ad am diye ayirmazsin umarim puahha
Tamam artık ciddiyet şu paramız bir gelsin sonra devam ajsjsjsjAdami durduramiyoz bu nesajida ad am diye ayirmazsin umarim puahha
kanka seninle alakası yok ben sitenin ceo 'su ile konuştum atacaklar paranıOğlum felaket tellalı mısın la ağzını hayra aç![]()
Ya ak tamam benim ödülüdr sana atayım yeteeerrrr pyhaaYolcu yolunda gerek
Inaniyorum bugun pokerden vurucanhiç sorma ana parayı ödemeyen site hibe para mı verir yine üzüldük awk
O senden sonra cekim verdi onunki iptal olup seninki duruyorsa iyiye işaretOğlum felaket tellalı mısın la ağzını hayra aç![]()
PuahhahahYani takip etmedin doğru mu anladık dost
He ya sonradan damladım ya nasip puhahhaYani takip etmedin doğru mu anladık dost
Senin değildi zaten niye üzüldün zaten yoktu akşam poker de 3. Olcaz sakinhiç sorma ana parayı ödemeyen site hibe para mı verir yine üzüldük awk
Ödeyene kadar iyiye isaret bisey olmaz benceO senden sonra cekim verdi onunki iptal olup seninki duruyorsa iyiye işaret
Son 24 dk hadi bakalımmmSenin değildi zaten niye üzüldün zaten yoktu akşam poker de 3. Olcaz sakin
Arkadas ödül dagıtım dememiş cekim gelince daha iyisi sizin olsun diyip kitletebilirde konuyu 🤣Yani takip etmedin doğru mu anladık dost
Ulaşırız demiaArkadas ödül dagıtım dememiş cekim gelince daha iyisi sizin olsun diyip kitletebilirde konuyu 🤣
İçinden demişti ben hissettimArkadas ödül dagıtım dememiş cekim gelince daha iyisi sizin olsun diyip kitletebilirde konuyu 🤣
Paramız yok kanka umarım ya pokerde götürürüzSenin değildi zaten niye üzüldün zaten yoktu akşam poker de 3. Olcaz sakin
Ulaşıp daha iyisi sizin olsun diyebilirUlaşırız demia
Arkadas ödül dagıtım dememiş cekim gelince daha iyisi sizin olsun diyip kitletebilirde konuyu 🤣
Paylaşmanın tadını aldı o dün, boş geçmez 🤣Arkadas ödül dagıtım dememiş cekim gelince daha iyisi sizin olsun diyip kitletebilirde konuyu 🤣