- 10,063
- 8,611
- 113
Ben seni tutuyorum kardeşim hwhdhd lazin sözü var bana zaten takip etmeme Gerek de yok da maksat muhabbetYeter kardeşim her rolde varsin sal artik biraz puaha
Ben seni tutuyorum kardeşim hwhdhd lazin sözü var bana zaten takip etmeme Gerek de yok da maksat muhabbetYeter kardeşim her rolde varsin sal artik biraz puaha
Haklisin kanka sende mi oynadin yoksa puahaŞan antonio clippers adamın içinden geçer
Düşünmen yeterli kardo ara verdiğini duydum. En güzelini yapmışsın. Kendi çapımızda kimseyi kırmadan takılmaya çalışıyoruz. Devran döner elbet sağol varolBende 10 gündür ara verdim valla oynasaydim sana elimden geldikçe destek olmaya calirsirdim forumda senin gibi adamlara ihtiyaç var
Ne takibi dost zaten bu mac 2 saat daha devam eder son perde bakarız iste duruma suan muhabbet edelimBen seni tutuyorum kardeşim hwhdhd lazin sözü var bana zaten takip etmeme Gerek de yok da maksat muhabbet
Yok ben houstana alperen sahaya sıçar bahsi oynadımHaklisin kanka sende mi oynadin yoksa puaha
iyi madem okey oynuyoz eve geceyım deneme yapariz joker roketChristmas sabaha kadar nba var
Biliyorum kardo yazmana bile gerek yok sağolasın. Sıkıntı yok aç değiliz şükür. Sağol varolHarbiden cebimde para olsa sana direk atardım hiç saydirmak istemezdim güzel insan
gelicek.takip bile etmeAlex caruso maçı katletti
Bu maçın gelmesi çok zor
Denersin yaparsın seniyi madem okey oynuyoz eve geceyım deneme yapariz joker roket
Hayat nasıl yaşamaya değer miNe takibi dost zaten bu mac 2 saat daha devam eder son perde bakarız iste duruma suan muhabbet edelim
San fark yemez tercihi daha iyi olurdu dost sha ve willams sazi eline alması lazım artikAlex caruso maçı katletti
Bu maçın gelmesi çok zor
hep öyle diyoruz da son 5 6 roll kayip tahırım nolcak böyleDenersin yaparsın sen