- 12,143
- 6,622
- 113
Bu maçı aliriz da ben fenerin kaybedeceğini dusunuyorum yine de bol sansçok zorlanıyor bologna, ben anlamıyorum bu kadar krtik dış atıcıların var nasıl 3lük denemezsin
Bu maçı aliriz da ben fenerin kaybedeceğini dusunuyorum yine de bol sansçok zorlanıyor bologna, ben anlamıyorum bu kadar krtik dış atıcıların var nasıl 3lük denemezsin
Dost daha çok erken,, 2.çeyrek bunlar çizerler çerçeveyi,,ozaman bakıcaz,,şuan yıpratıyorlar birbirleriniFarkı açmamız lazım ya
Yavaş yavas açılır, hızlı başladı ama hızlı koşan atin boku seyrek olur ,aheste aheste gidicenev sahibi bu kadar krizde bile beraberliği yakaladı aynen bu maç çok şeye gebe, neyseki 4 sayıyla 1.peri önde kapadık
bol şanslar broSelamlar güzel hafta sonları dostlar,
Ne kaybederiz ki, hepimize bol şanslar.
Gelirse maç bitiminde görüşürüz.
Ekli dosyayı görüntüle 790455
Aynen dost,,maçın sonucunu bireysel performansları belirleyecek takımların,,ev sahibi bu kadar krizde bile beraberliği yakaladı aynen bu maç çok şeye gebe, neyseki 4 sayıyla 1.peri önde kapadık
güzel kupon geliri varSelamlar güzel hafta sonları dostlar,
Ne kaybederiz ki, hepimize bol şanslar.
Gelirse maç bitiminde görüşürüz.
Ekli dosyayı görüntüle 790455
Evet,,monaco fenerin içinden geçmezse geliri varr,,Bu kupon geliiiir bol şans dost![]()
Akşam seyredin sadece fenerim içinden geçecekEvet,,monaco fenerin içinden geçmezse geliri varr,,
Gecenki Indiana almadık essek gibi verdik hepsini16-21 bizde
Akşam seyredin sadece fenerim içinden geçecek
İnşallah dost temennimiz bu yönde,,Ama işte sadece inanmaklada olmuyor,,umarım dediğin gibi olur,,16-21 bizde
Akşam seyredin sadece fenerim içinden geçecek
Fener kazanamazBologna önde fenerimde inşallah kazanacak bugün
Alikemal sen akşam burda ol sadece tamam mıFener kazanamaz