- 5,247
- 5,446
- 113
bende öyle düşünüyorum, birde fanatik galatasaraylıyım bu sefer biraz mikromilliyetçilik yapalım. kaybedecek bişeyimiz yokBu maçı aliriz da ben fenerin kaybedeceğini dusunuyorum yine de bol sans![]()
bende öyle düşünüyorum, birde fanatik galatasaraylıyım bu sefer biraz mikromilliyetçilik yapalım. kaybedecek bişeyimiz yokBu maçı aliriz da ben fenerin kaybedeceğini dusunuyorum yine de bol sans![]()
himooo adama elleşmeAlikemal sen akşam burda ol sadece tamam mı
Rahat gelirbende öyle düşünüyorum, birde fanatik galatasaraylıyım bu sefer biraz mikromilliyetçilik yapalım. kaybedecek bişeyimiz yok
Aynen oylebende öyle düşünüyorum, birde fanatik galatasaraylıyım bu sefer biraz mikromilliyetçilik yapalım. kaybedecek bişeyimiz yok
Flash flash flash iki ergenin sosyal medyada başlayan tartışması sokakta kanlı bittiAlikemal sen akşam burda ol sadece tamam mı
Ne Yapcan Ali Kemal Bizimi Vurucan Akşam 😂Flash flash flash iki ergenin sosyal medyada başlayan tartışması sokakta kanlı bitti))
Valla kovalayan sensin ben rahatımNe Yapcan Ali Kemal Bizimi Vurucan Akşam 😂
Fener alır bence kupon gelir inşallah bol şanslarbende öyle düşünüyorum, birde fanatik galatasaraylıyım bu sefer biraz mikromilliyetçilik yapalım. kaybedecek bişeyimiz yok
Bu maç atbaşı olur dost,,karakolda bitmezse şayet,,kavga çıkarıp sahayıda terkedebilirler,1 fark ondeyiz
Dikkat et kendine o zaman 😂Valla kovalayan sensin ben rahatım))
Hayirdir karakoldan mi çağırdılar seni, sürekli karakol kavga vsBu maç atbaşı olur dost,,karakolda bitmezse şayet,,kavga çıkarıp sahayıda terkedebilirler,
Maçın gidişatına göre kendimizi kollarizDikkat et kendine o zaman 😂
Sorma ya,,hiçç çıkamadık oralardan ömrümğzz karakollarda geçti dost,,Hayirdir karakoldan mi çağırdılar seni, sürekli karakol kavga vs))