- 5,805
- 6,008
- 113
750 tl,Batuma giriş çıkış 15 liraydı o zaman. Şu an ne kadar![]()
750 tl,Batuma giriş çıkış 15 liraydı o zaman. Şu an ne kadar![]()
Bende orayı merak ediyorum 4 yıl Giresun'da yaşadık gidemedimBatuma giriş çıkış 15 liraydı o zaman. Şu an ne kadar![]()
Yine uygun. Telefon falan almıştık tabi o zamanlar kayıt parası vs yoktu vardiysa ucuzdu tam hatırlamıyorum xhsnshsns750 tl,![]()
100 tl ye açıyorlardı öncedenYine uygun. Telefon falan almıştık tabi o zamanlar kayıt parası vs yoktu vardiysa ucuzdu tam hatırlamıyorum xhsnshsns
Bı gün İstanbul arabasına bindim memlekete geliyorum. Trafik çevirmede arama yaptı. Otobüsten 5 6 çöp poşeti kaçak sigara bulmuşlardı. İhbar olmuş herhalde zhsnsjsn750 tl,![]()
Yazdım yukarda 15₺ ydi 2013 zamanları100 tl ye açıyorlardı önceden
O zamanlar çok kötüydü ama cidden. Millet sokakta içip işini görüyordu. Bok götürüyordu sokakları. Şu an geçmişlerdir ama dediğin gibi. Gerisinde olmadığımız ülke yokartık öyle eskisi gibi değil, sıkıntı karşısı,
batum metropol avrupa şehri gibi oldu. bizi geçtiler. senin dediğin tarihlere orda koyun otlatıyolardı
ben o kadar eskiye gitmedim o zamanlar öyle olabilirYazdım yukarda 15₺ ydi 2013 zamanları![]()
Duzelltı tavrını eskısı gıbı degıl atıyor takıpcılerıne 😀Senin bu dolandırıcıyla ne işin var dost![]()
adam askerdeyim diye kaç defa para gönderdi bana hakkını yiyemem önceden ne yapmış bilememDağıtım yaparken bu eleman da vardı içlerinde ona roll bakiyesi verdim 1 adım dedik kazandı sonra hepsini başka maça attı kaybetti dağıtım falan yapmadı kaçtı ne anlatıyorsun herkes biliyor bunun ne bok olduğunu 200 için KARISINI satar bu eleman şimdi parayı bulmuş çok sürmez batması.
Tamam söyledim yaptığı çakallığı dolandırıcının teki şimdi parayı bulmuş boldan boldan dağıtıyor yakında görürüm bunu.adam askerdeyim diye kaç defa para gönderdi bana hakkını yiyemem önceden ne yapmış bilemem
Ben bu olayı bılmıyorum lâ ne zaman olduDağıtım yaparken bu eleman da vardı içlerinde ona roll bakiyesi verdim 1 adım dedik kazandı sonra hepsini başka maça attı kaybetti dağıtım falan yapmadı kaçtı ne anlatıyorsun herkes biliyor bunun ne bok olduğunu 200 için KARISINI satar bu eleman şimdi parayı bulmuş çok sürmez batması.
Nasıl bilmiyorsun bu olay olduğunda Dmden bana sen de daha öncesinde de bunun başka bir olaya karıştığını söyledin ya başka bir arkadaşla dm açıp bana yazmıştınız bu olayı da en iyi bilenlerdensin her neyse iyi geceler metinBen bu olayı bılmıyorum lâ ne zaman oldu
Tamam eskı olayı bılıyorum da bunu hatırlamadım harbıdenNasıl bilmiyorsun bu olay olduğunda Dmden bana sen de daha öncesinde de bunun başka bir olaya karıştığını söyledin ya başka bir arkadaşla dm açıp bana yazmıştınız bu olayı da en iyi bilenlerdensin her neyse iyi geceler metin
Anlattığım olay benim olayım işte başka bir olayım yokTamam eskı olayı bılıyorum da bunu hatırlamadım harbıden
seninkileri sattım onların parasıyla kazandım , payını atayım özelden yaz.Senin paran bende geçmez kahpe seni 200 lira için karını satarsın dolandırıcı rezil.