Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Lazistan08 / Tek Maça Kalırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.41

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,922
426
83
Batum güzel yer ama varyaa 😃

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,805
6,008
113
artık öyle eskisi gibi değil, sıkıntı karşısı,
batum metropol avrupa şehri gibi oldu. bizi geçtiler. senin dediğin tarihlere orda koyun otlatıyolardı

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,605
11,028
113
artık öyle eskisi gibi değil, sıkıntı karşısı,
batum metropol avrupa şehri gibi oldu. bizi geçtiler. senin dediğin tarihlere orda koyun otlatıyolardı
O zamanlar çok kötüydü ama cidden. Millet sokakta içip işini görüyordu. Bok götürüyordu sokakları. Şu an geçmişlerdir ama dediğin gibi. Gerisinde olmadığımız ülke yok

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,922
426
83
2 sene önce gittik bi arkadaşa iphone almak için valla cennet olmuş doğru adamlar yapmış harbiden eskiden berbattı ama şimdi cidden gidip görülecek yerlerden

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,490
8,270
113
Dağıtım yaparken bu eleman da vardı içlerinde ona roll bakiyesi verdim 1 adım dedik kazandı sonra hepsini başka maça attı kaybetti dağıtım falan yapmadı kaçtı ne anlatıyorsun herkes biliyor bunun ne bok olduğunu 200 için KARISINI satar bu eleman şimdi parayı bulmuş çok sürmez batması.
adam askerdeyim diye kaç defa para gönderdi bana hakkını yiyemem önceden ne yapmış bilemem

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,283
23,074
113
Dağıtım yaparken bu eleman da vardı içlerinde ona roll bakiyesi verdim 1 adım dedik kazandı sonra hepsini başka maça attı kaybetti dağıtım falan yapmadı kaçtı ne anlatıyorsun herkes biliyor bunun ne bok olduğunu 200 için KARISINI satar bu eleman şimdi parayı bulmuş çok sürmez batması.
Ben bu olayı bılmıyorum lâ ne zaman oldu

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Ben bu olayı bılmıyorum lâ ne zaman oldu
Nasıl bilmiyorsun bu olay olduğunda Dmden bana sen de daha öncesinde de bunun başka bir olaya karıştığını söyledin ya başka bir arkadaşla dm açıp bana yazmıştınız bu olayı da en iyi bilenlerdensin her neyse iyi geceler metin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,283
23,074
113
Nasıl bilmiyorsun bu olay olduğunda Dmden bana sen de daha öncesinde de bunun başka bir olaya karıştığını söyledin ya başka bir arkadaşla dm açıp bana yazmıştınız bu olayı da en iyi bilenlerdensin her neyse iyi geceler metin
Tamam eskı olayı bılıyorum da bunu hatırlamadım harbıden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...