- 6,689
- 5,754
- 113
Şimdiden kesene bereket tekrardan
Metin abi laz baba bizi Esc göturcekmisKesene bereket kanka
Kesene bereket simdidenndostbir tamam geldi bitti won diyelim, listeyi çıkartabilirsen memnun olurum 2 k dağıtım olacak,
400 şer 5 kişiye verelim.
Ben neredeyim acaba 100 mesaj yazdım en az konuda@BySwigger
@Yapabilirim
@akcakocalı
@Efsane083412
@Marley15
@Lazistan08 enbastan olup destekleyen 5 kişi dost tekrardan Tebrikler kesene bereket umarım kat kat fazlasıyla geri döner
Kendinide ikiye koyuyor reis kral adamsın vessalam@BySwigger
@Yapabilirim
@akcakocalı
@Efsane083412
@Marley15
@Lazistan08 enbastan olup destekleyen 5 kişi dost tekrardan Tebrikler kesene bereket umarım kat kat fazlasıyla geri döner
Kankam nasılsn ben kankanteşekkürler dostlar, kimse gücenmesin , alınmasın dostumuz @Yapabilirim çıkartsın listeyi ek olarak 2-3 kişi daha eklerim kapatırız burayı. nba geçeriz.
Kesene bereket eline @Lazistan08 eline sağlık @Yapabilirim@BySwigger
@Yapabilirim
@akcakocalı
@Efsane083412
@Marley15
Emeğine sağlık kardo@BySwigger
@Yapabilirim
@akcakocalı
@Efsane083412
@Marley15
Dost beni almamış ya 100 yorum yazmisimdir neredeyseteşekkürler dostlar, kimse gücenmesin , alınmasın dostumuz @Yapabilirim çıkartsın listeyi ek olarak 2-3 kişi daha eklerim kapatırız burayı. nba geçeriz.
Kontemjan varsa senin adins roll acariz 😃teşekkürler dostlar, kimse gücenmesin , alınmasın dostumuz @Yapabilirim çıkartsın listeyi ek olarak 2-3 kişi daha eklerim kapatırız burayı. nba geçeriz.
Dost enbastan konuya bakabilirsin lsitede olanlarin erken gelip senden fazla mesajı olanlarBen neredeyim acaba 100 mesaj yazdım en az konuda
Korkuttu ama güzel geldi daim olsun dost @Lazistan08 teşekkürler @Yapabilirim ✌@BySwigger
@Yapabilirim
@akcakocalı
@Efsane083412
@Marley15
Dostum sen bu konuda tecrübelisin bir konuya sende baksana arkadaşımız hakkına girmeyelim yanlış varsa duzeltelim @Athena birde marley baksinEmeğine sağlık kardo