- 17,490
- 8,270
- 113
dehşet maçlar var bol şanslarteşekkürler dostlar, kimse gücenmesin , alınmasın dostumuz @Yapabilirim çıkartsın listeyi ek olarak 2-3 kişi daha eklerim kapatırız burayı. nba geçeriz.
dehşet maçlar var bol şanslarteşekkürler dostlar, kimse gücenmesin , alınmasın dostumuz @Yapabilirim çıkartsın listeyi ek olarak 2-3 kişi daha eklerim kapatırız burayı. nba geçeriz.
Dostum zaten sizden çok sonra gelmedim zaten bende geldiğimden beri de 3 maçı da takipledim parasında değilim de bizde su yakmiyoruz yani emek verdim o kadar neyse bisey demiyorum Bol şanslarDost enbastan konuya bakabilirsin lsitede olanlarin erken gelip senden fazla mesajı olanlar
dostum , @AthenaDostum zaten sizden çok sonra gelmedim zaten bende geldiğimden beri de 3 maçı da takipledim parasında değilim de bizde su yakmiyoruz yani emek verdim o kadar neyse bisey demiyorum Bol şanslar
Yeni roll var mi usta
Vaayy daim olsun topragim.guzel kazanclar
Güzel kazanç daim olsun dost
Soygun
Dağıtımı kim yapacak dost ona bilgileri ata koysun millet.
Güzel gunlerdr kullan dost
Yoktir agam@Metings1905 neye gülüyorsun dostum komik bi durum mu var
EstağfurullahYoktir agam
Benim memleketim efsanedir.hele o sahilde bı otur gece.degme keyfinee❤Bu arada yıl 2013 2015 Hopa da bulunmuştum güzel memleket ama çok yağmur yağıyor be@Lazistan08 @Efsane083412
iklim değişti, artık burası bir tatil cennetiBu arada yıl 2013 2015 Hopa da bulunmuştum güzel memleket ama çok yağmur yağıyor be@Lazistan08 @Efsane083412
Batuma giriş çıkış 15 liraydı o zaman. Şu an ne kadariklim değişti, artık burası bir tatil cenneti![]()