- 7,860
- 7,793
- 113
Havale verdim, biz çoktan bu trene binmişiz en fazla memuriyet gider 
Hicbisey olmaz toprağım merak etmeHavale verdim, biz çoktan bu trene binmişiz en fazla memuriyet gider![]()
bu saatten sonra cezadan mı korkacağız 😂Havale verdim, biz çoktan bu trene binmişiz en fazla memuriyet gider![]()
Mail at cuzdan benim v.s de diye. Sonra atmazsaniz havale çekin derler standartHavale verdim, biz çoktan bu trene binmişiz en fazla memuriyet gider![]()
Ortadaki cümlene tüm kalbimle katılıyorum, biz çoktan bu trene binmişiz. İnesimiz de yok görünüyorHavale verdim, biz çoktan bu trene binmişiz en fazla memuriyet gider![]()
Tebrikler dost daim olsun yetişemedik 😀Havale verdim, biz çoktan bu trene binmişiz en fazla memuriyet gider![]()
Demirden korksak trene binmezdikHavale verdim, biz çoktan bu trene binmişiz en fazla memuriyet gider![]()
Çokta garanti konuşmamak lazım bilemeyizHicbisey olmaz toprağım merak etme
Orası öylede.artik kripto cüzdan hepsinden geliyo ceza.havale daha garanti gibi artık.cunku payfixten sonra cüzdanları daha çok riske soktularÇokta garanti konuşmamak lazım bilemeyiz![]()
Orası da doğru valla neyin ne olacağı belli değil şansa yaşıyoruzOrası öylede.artik kripto cüzdan hepsinden geliyo ceza.havale daha garanti gibi artık.cunku payfixten sonra cüzdanları daha çok riske soktular
Valla bu tedirginlik bişey olacağından daha çok insanın canını sıkıyor. Sürekli her yerde korku pompalıyorlar. Ne olacaksa olsun da tüm oynayanlar olarak rahatlıyalım bari.Çokta garanti konuşmamak lazım bilemeyiz![]()
Aynen öyle vallaOrası da doğru valla neyin ne olacağı belli değil şansa yaşıyoruz
Zannetmemkesin bu seferde iban sana ait mi diye canlı destekten onaylattır derler
Ülke de bu illete bulaşmayan kalmadı gibi bir şey neler olacağını bekliyoruz başka bir şey değilValla bu tedirginlik bişey olacağından daha çok insanın canını sıkıyor. Sürekli her yerde korku pompalıyorlar. Ne olacaksa olsun da tüm oynayanlar olarak rahatlıyalım bari.
Bol sans dağıtım varmi puahh