- 6,738
- 2,017
- 113
Vallahi hayatta işi olmaz dediğim insalar çevremde bu illere fena bulasip batmisÜlke de bu illete bulaşmayan kalmadı gibi bir şey neler olacağını bekliyoruz başka bir şey değil
Vallahi hayatta işi olmaz dediğim insalar çevremde bu illere fena bulasip batmisÜlke de bu illete bulaşmayan kalmadı gibi bir şey neler olacağını bekliyoruz başka bir şey değil
10 kişi 50 tlBol sans dağıtım varmi puahh
Ona da raziyiz dost küçümseme 10 lirayi büyük para10 kişi 50 tl
Metro ya biniyorsun cafeye oturuyorsun tak bir ses deden spin alma sesiVallahi hayatta işi olmaz dediğim insalar çevremde bu illere fena bulasip batmis
Yeni batmış erhan lafı bunlar sanırım hahaahOna da raziyiz dost küçümseme 10 lirayi büyük para
Nöbeti tatarla sana devredip gidelim. Bizim @Hamzaxaslan ile nobet biter. Size iyi nöbetlerOna da raziyiz dost küçümseme 10 lirayi büyük para

La 5 gibi konu açıp kaybettim ya görmedin mi puauhYeni batmış erhan lafı bunlar sanırım hahaah
Tsk abi iltifat olarak alıyorum bu lafını puhahaOlm erhan sabah forumdasin gece forumdasin sen ne zaman uyuyorsun
Eyvallah toprağım adamsinnBu ekteki arkadaşlara hediyeleri gidecek, 2kişi daha ekleyeceğim. yine iptal çektiler.
1- @Hakan170
2- @Kashima
3-@Efsane083412
Ekli dosyayı görüntüle 749110
Yok yatiyorum ben o saatlerde 2.adimi gördün mü bariLa 5 gibi konu açıp kaybettim ya görmedin mi puauh
Şimdi sebep neymisBu ekteki arkadaşlara hediyeleri gidecek, 2kişi daha ekleyeceğim. yine iptal çektiler.
1- @Hakan170
2- @Kashima
3-@Efsane083412
Allah Allah gene niye iptal çektiler yaBu ekteki arkadaşlara hediyeleri gidecek, 2kişi daha ekleyeceğim. yine iptal çektiler.
1- @Hakan170
2- @Kashima
3-@Efsane083412
Yok maalesefYok yatiyorum ben o saatlerde 2.adimi gördün mü bari
Kesene bereket dostBu ekteki arkadaşlara hediyeleri gidecek, 2kişi daha ekleyeceğim. yine iptal çektiler.
1- @Hakan170
2- @Kashima
3- @Efsane083412
Yine Üzdün be agamYok maalesef