- 12,767
- 6,059
- 113
Degıkk
Degıkk
Dağıtım yaptıracaksan başka dolandırıcı buluruz dostDostlar @Shooter34 banlı mı , değil mi ?
Nereden biliyorsunDegıkk
Şimdide girsin 😂@Shooter34 elmas eklenıuor hergun gırıyor foruma
En son bi Danimarka ligi vardı gelirse ben ve 2kisi ödül verecektin o kupon gelmediginden beri sans döndü benim kötü şansım mi geçti sana anlaamdim dost ama inşallah gelecek kuponBugün erkekde Litvanya aldı paramızı, bari yarısını kadınlar geri versin
1 tane daha dolandırıcım var kendimi başkasına dolandırtmam 😂😂😂Dağıtım yaptıracaksan başka dolandırıcı buluruz dost
Hergun elması artyor goruma gırıyor.bpeki sen nerden bılıuosjn ?Nereden biliyorsun
Biz ona girelimŞimdide girsin 😂
Her dolandırıcı tadı farklı oluyor reis1 tane daha dolandırıcım var kendimi başkasına dolandırtmam 😂😂😂
Bol şanslar dostUmarım gelir,
Uzun zamandır 2.adımda wonlayamadık
Ben dolandırıcam bu kez seni1 tane daha dolandırıcım var kendimi başkasına dolandırtmam 😂😂😂
Ben profilinde 1 haftadır hareketlilik yok aradan tahmin ediyorum. Elmas artması banli olsada foruma girip engel alsa bile otomatik sistem girdi görüyor ama giremiyor. Banka şifresi gibi düşün. Hesaba giremiyorsun ama şifre hatası kayit oluyorHergun elması artyor goruma gırıyor.bpeki sen nerden bılıuosjn ?
En sağlam zannedilen adam bile yalnız yaptı borç aldi atmadi önemli bi rakamda değil haOlay ne reis
Yok dost banli degil maalesef banli olsaydi etiket atılmazdi bak nova ban yedi etiket etsen cikmazBen profilinde 1 haftadır hareketlilik yok aradan tahmin ediyorum. Elmas artması banli olsada foruma girip engel alsa bile otomatik sistem girdi görüyor ama giremiyor. Banka şifresi gibi düşün. Hesaba giremiyorsun ama şifre hatası kayit oluyor
Geldi köyün delisi aq 🤣🤣🤣🤣En sağlam zannedilen adam bile yalnız yaptı borç aldi atmadi önemli bi rakamda değil ha
Döner halleder reis. 1-2milyona kupona yapan adamEn sağlam zannedilen adam bile yalnız yaptı borç aldi atmadi önemli bi rakamda değil ha