- 4,623
- 1,259
- 113
Ben bi duş alıp alayım. Gusül önemli.
Öyle mi oldu artıkForumda dm attıktan sonra mesajlar belli bir dakika dan sonra siliniyor artik galiba
Valla bugün forumda girdim 40 arkadaş vardı dm de hepsi silinmişti bugünde bir iki arkadaş vardı onlarda silinmişÖyle mi oldu artık
Aa evet silinmisValla bugün forumda girdim 40 arkadaş vardı dm de hepsi silinmişti bugünde bir iki arkadaş vardı onlarda silinmiş
Aynen bende demin baktım silinmiş gündüz de baktım tüm dm ler gitmişAa evet silinmis![]()
Benimde silinmişValla bugün forumda girdim 40 arkadaş vardı dm de hepsi silinmişti bugünde bir iki arkadaş vardı onlarda silinmiş
Burdan çok sıkıntı çıktı kac ay içinde millet dm den çoğu kişiyi farklı platformlara çekmek istiyordu başkan çoğuna ban attida herhalde yetmedi bu sabah forumda güncelleme vardi herhal baskan ayarlamış bunuBenimde silinmiş
OlabilirBurdan çok sıkıntı çıktı kac ay içinde millet dm den çoğu kişiyi farklı platformlara çekmek istiyordu başkan çoğuna ban attida herhalde yetmedi bu sabah forumda güncelleme vardi herhal baskan ayarlamış bunu
Cok şükür bizim o taraklarda bezimiz yok rahatız o konudaOlabilir
Hayır o rafa silva değilmiydiMillet 5 tlye 5000 aldı osel oran hatrıck yapar offf off