diğer türlüde bize haksızlık olucak babaHaksizlik olmasin cekilis yapalim.kime cikarsa
AynenMel 3 çeyrek farki açması lazım
Sen buraya yazınca burda etkinlik olur sandikHaksizlik olmasin cekilis yapalim.kime cikarsa
Wasıl konuda degıl adamı lısteye yazmışlar haksızlık yokmu lıstedr 200 tl ıcındiğer türlüde bize haksızlık olucak baba
Kime vermek istiyorsan ver adamın konusunu da pic etmeyin git konu ac çekiliş yaoHaksizlik olmasin cekilis yapalim.kime cikarsa
Sana benim diyecek sözüm yok. Zamanında dedim aynısın degismiyon degisemezsin. Allah insana ar damarı versinKendı arkadaşlarını yazmıs wasıl yok orda benıde yazmamış
Takip etmeyenlere cikiyor dost o şekil hep teHaksizlik olmasin cekilis yapalim.kime cikarsa
Zaten konu takip edenlere demedinmi.takip etmeyenlere niye verilsinki anlamadm.neyse ben istemiyorum takip etmeyenlere ver sen reis boşver biziHaksizlik olmasin cekilis yapalim.kime cikarsa
Kaç kere o kavgadan sonra senı ayırt etmedık ödül verdık demı hatta ben dagıttım ama burda olmayan adamı neden yazıyorsun??Sana benim diyecek sözüm yok. Zamanında dedim aynısın degismiyon degisemezsin. Allah insana ar damarı versin
Çekilişi nasıl yapcaklar ki@Shellac burdamsiin reisim bir cekilis yapsak
Haksi,lik şimdi bu yapılan ama sen 10 kişi burdakilere dedinHaksizlik olmasin cekilis yapalim.kime cikarsa
BurdyımWasıl konuda degıl adamı lısteye yazmışlar haksızlık yokmu lıstedr 200 tl ıcın