Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Lazistan08 / Los Angeles'tayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
2.23

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,786
22,179
113
Kanka bisey derdim de niyetli niyetli gerek yok ben foruma makarasına giriyorum ama dengesiz bir insansın sorun yok
Yaw bos yapma yoksa beni o zaman ben birine laf edecem bide gidip laf ettiğim adamdan paramı isterim benim mezhebim senin ki kadar geniş değil bugüne kadar kimseye birsey demedik saygımızı bozmayalım dedik yok olmuyor bole ama yeter nereye kadar sabredelim

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
1,624
113
Benimle sorunun olamaz zaten ama gecen laf ettiğin adamdan para istemişsin onu gördüm tav oldum kusura bakma
Gel ödülü sana verim olayı bilip bilmemden konuşma adam çapsız biri 50 kupon atıyo Nesine kupondaş mı burası yeri geldi ben pokerde 10. Bi dağıttım burda ne anlatıyorsun sen

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,786
22,179
113
Gel ödülü sana verim olayı bilip bilmemden konuşma adam çapsız biri 50 kupon atıyo Nesine kupondaş mı burası yeri geldi ben pokerde 10. Bi dağıttım burda ne anlatıyorsun sen
150 tlmi ver yoksa beni biladel uzatmayalım daha fazla benim sana verdiğim parayı ver bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...