- 23,786
- 22,179
- 113
Cok yalaka adamsin o yuzden kusura bakmaNeden ?
Cok yalaka adamsin o yuzden kusura bakmaNeden ?
Senle bir sorunum yoktu sen hayırdır dost birden sacmaladın ?Cok yalaka adamsin o yuzden kusura bakma
Benimle sorunun olamaz zaten ama gecen laf ettiğin adamdan para istemişsin onu gördüm tav oldum kusura bakmaSenle bir sorunum yoktu sen hayırdır dost birden sacmaladın ?
Bilmiyoruz dost bekliyoruzRol varmı reis tekrar @Lazistan08
Kanka bisey derdim de niyetli niyetli gerek yok ben foruma makarasına giriyorum ama dengesiz bir insansın sorun yokCok yalaka adamsin o yuzden kusura bakma
Rol varmı reis tekrar @Lazistan08
Oda doğru ozaman ben gidem az çalışam😀bu saatte hangi maca ne rolü dost
Yaw bos yapma yoksa beni o zaman ben birine laf edecem bide gidip laf ettiğim adamdan paramı isterim benim mezhebim senin ki kadar geniş değil bugüne kadar kimseye birsey demedik saygımızı bozmayalım dedik yok olmuyor bole ama yeter nereye kadar sabredelimKanka bisey derdim de niyetli niyetli gerek yok ben foruma makarasına giriyorum ama dengesiz bir insansın sorun yok
Hayırlı sabahlar reisİsimler not alındı hayır sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar baskanİsimler not alındı hayır sabahlar herkese
Gel ödülü sana verim olayı bilip bilmemden konuşma adam çapsız biri 50 kupon atıyo Nesine kupondaş mı burası yeri geldi ben pokerde 10. Bi dağıttım burda ne anlatıyorsun senBenimle sorunun olamaz zaten ama gecen laf ettiğin adamdan para istemişsin onu gördüm tav oldum kusura bakma
İsimler not alındı hayır sabahlar herkese
150 tlmi ver yoksa beni biladel uzatmayalım daha fazla benim sana verdiğim parayı ver banaGel ödülü sana verim olayı bilip bilmemden konuşma adam çapsız biri 50 kupon atıyo Nesine kupondaş mı burası yeri geldi ben pokerde 10. Bi dağıttım burda ne anlatıyorsun sen
Kirmizi listedesin puahhdost beyaz listedemiyiz kara listedemi
Kanka bu muhabbeti dm yoluyla yap yasak zaten ban yiyecen150 tlmi ver yoksa beni biladel uzatmayalım daha fazla benim sana verdiğim parayı ver bana