- 16,297
- 8,577
- 113
Ben 2011-2016 belki de bi yerde denk geldik aynı ortamda haberimiz yok 🤣
Ben 2011-2016 belki de bi yerde denk geldik aynı ortamda haberimiz yok 🤣
Şu 3 maça 1k atılmaz amaBu beni üzer şahsen 3 tane bu oranı yakalayıp 15k almak az
Orası öyle tutunca niye atmadım dersin 😀Şu 3 maça 1k atılmaz ama
Ben sürekli halı saha maçı yapardım halı sahaya gidiyorsan kesin denk gelmisizdir😀Ben 2011-2016 belki de bi yerde denk geldik aynı ortamda haberimiz yok 🤣
Güzel deniyosun da denk gelmiyo bi türlü 3 tane yan yanaBiri şu ortaki 3-0 deplasman 1 tane ataydı bari 5k parayı beklerdik 2.yarı kg yeEkli dosyayı görüntüle 887926
Yok ben hiç gitmedim halı sahaya. Lisede bıraktık o işleri malesef. Hangi bölümdeydin. Titia kantine geldiysen kesin denk gelmişizdirBen sürekli halı saha maçı yapardım halı sahaya gidiyorsan kesin denk gelmisizdir😀
Gelmedikten sonra her yeri güzel olsa ne olurGüzel deniyosun da denk gelmiyo bi türlü 3 tane yan yana
Halil mutlu 4. 5. Olduğum şampiyonalar benim için çok kıymetli diyor. Sadece madalya aldıklarımdan bahsedersem o emeklere yazık ederim diyor. Öyle düşün enişte. Bugün 1 yarın 2 öbür gün 3 maç gelir yan yanaGelmedikten sonra her yeri güzel olsa ne olur
Makinedeydim ben Titia'ya 2-3 kere gitmisimdir Çınaraltı vardı bütün takımların atkilarinin olduğu orda çok takılıyordukYok ben hiç gitmedim halı sahaya. Lisede bıraktık o işleri malesef. Hangi bölümdeydin. Titia kantine geldiysen kesin denk gelmişizdir
Muhammed özkan diye birini tanıyo muydun o yıllarda okuyodu o daMakinedeydim ben Titia'ya 2-3 kere gitmisimdir Çınaraltı vardı bütün takımların atkilarinin olduğu orda çok takılıyorduk
Dosta traş düşmana malzeme veriyorsun 😂Halil mutlu 4. 5. Olduğum şampiyonalar benim için çok kıymetli diyor. Sadece madalya aldıklarımdan bahsedersem o emeklere yazık ederim diyor. Öyle düşün enişte. Bugün 1 yarın 2 öbür gün 3 maç gelir yan yana
Kim ilk denemede 3 maç getirmiş yan yana enişte. 1.30a batıyo millet. Sittir et düşmanlarıDosta traş düşmana malzeme veriyorsun 😂
Ben böyle 3 maç tutturmuştum 1 kez de 610 oran vergisi 59k çektim slot oynuyordum işte borçları ödedim kalan slota gitti şimdi olsa o para ohoo 1 ay kupon yaparım en azKim ilk denemede 3 maç getirmiş yan yana enişte. 1.30a batıyo millet. Sittir et düşmanları
Bizim halı saha takımında bir Muhammed vardı ama soyadını hatırlamıyorum BeşiktaşlıydıMuhammed özkan diye birini tanıyo muydun o yıllarda okuyodu o da
Ben denk getiririm güzel bişeyler şu hafta aradı avrupa maçlarına diye ümidim var. 3 hafta önce de aynı ümidim vardıBen böyle 3 maç tutturmuştum 1 kez de 610 oran vergisi 59k çektim slot oynuyordum işte borçları ödedim kalan slota gitti şimdi olsa o para ohoo 1 ay kupon yaparım en az
Okulla çok ilgim yoktu benim bütün arkadaşlarım Hukuktandı amaMuhammed özkan diye birini tanıyo muydun o yıllarda okuyodu o da
Büyük şans lazım bugün 3 maçı da terse koymusuz gel işte aq gelmez hayatta para lazımkenBen denk getiririm güzel bişeyler şu hafta aradı avrupa maçlarına diye ümidim var. 3 hafta önce de aynı ümidim vardı
He yok o gsli. Yok kanka bulamadık ortak bişey 🤣Bizim halı saha takımında bir Muhammed vardı ama soyadını hatırlamıyorum Beşiktaşlıydı
Hukukta da iki kuzenim vardı alpaslan oğuzhanOkulla çok ilgim yoktu benim bütün arkadaşlarım Hukuktandı ama