Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 - Kasa Joker 1+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
8,260
113
Azraile birazdan azrail gelecek 🤣
Kuran az önce arama da metings1905 yazdım sabah ki yazdigi son mesaj görünüyor geldiğinden emin misiniz bu Gulyabaninin aha bu da kanıtı bu adam ruh gibi nasıl mesaj attı az önce ki konuya hastanedeyim diye valla ben korkmaya başladım 🤣🤣🤣

Ekli dosyalar

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
8,260
113
Olum mal msnz amk meleklerle dalga geçiyorsunuz. Cidden rahatsız edici bir durum bu . Bunun şakası olmaz
Yaw bana neler yaptılar bunlar iflah olmaz hasta adama bu yapılır mı beee 🤣🤣🤣🤣
Benim mesajları alıntılayıp değiştiriyorlar ulan şeytanın aklına gelmez bende ne bilem ayıkamadım sizi Azrail'e havale ediyorum 😁😁

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,143
25,952
113
Ah ulan beni mod yapacaklardı varya bu gece çok katliam yapar banlardım özellikle @AllanSaintMaximin ve nicelerini burda olmayan metini bile 🤣🤣🤣
Ya dayı iki eğlenmeye çalışıyoruz surda zaten canımız sıkkın mod falan deme yanlış anlayacak şimdi Shell metinle uğraşıyoruz sadece başka kimseyle değil

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,015
2,773
113
Moruk @Beşiktaş sana para vermiş arkandan attı tuttu , son sigara paramdı bally alacaktım felan dedi ağladı kaçtı gitti.
bende seni savundum kötümü etmişim öyle bişe yok ne kadarsa ben vereyim dedim
Kupon noldu la laz
Parasız kaldım ya 😒😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...