- 19,541
- 13,769
- 113
Kazanan konularin sonuna bak her daim gorursun gardasm😂😂Vay arkadaş bir ben değilmişim hangi konuda denk gelsem sigaraya bağlıyor o eleman muhabbeti yollayın bir karton aliverem rahat bıraksın insanları
Kazanan konularin sonuna bak her daim gorursun gardasm😂😂Vay arkadaş bir ben değilmişim hangi konuda denk gelsem sigaraya bağlıyor o eleman muhabbeti yollayın bir karton aliverem rahat bıraksın insanları
Aga çok masum düşünüyorsun Kendimden biliyorum kaybeden konularda bile istiyor 🥴Kazanan konularin sonuna bak her daim gorursun gardasm😂😂
Aqq bu site öder mi la 😂
SnakeeyesEski adın neydi la senin değilşmissin
Oder siye umit ettik.odemedi canoAqq bu site öder mi la 😂
Onuda sen ilave et istedim gardasligm 😂😂Aga çok masum düşünüyorsun Kendimden biliyorum kaybeden konularda bile istiyor 🥴
Hi hi aynenOoooo sinoooo gözüm yollarda kaldı nerdesin vurgun yapmışsın dediler 🙃
Saçmalama kardeşim ya hayat güzelVallahi kayıplardan gına geldi en sonunda açıcam tüpü yatıcam uykuya geberip gidelim
Kesene bereket kanka daim olsunBeğenen ilk 10 kişi Dm atsın 500 er tl göndericem bugün iyi kazandım
Ooo sen benim eski kopya halimsin boşver öyle şeyler dusunme dua et ne halde olursan olSaçmalama kardeşim ya hayat güzel
Göstermelik roller yapar kapısı her daim açık kalsın muhabbetim sohbetim hiç yok yıllardır ergen mi acaba ArkadaşOnuda sen ilave et istedim gardasligm 😂😂
Ben yazmadım ki onu sen yazmışsın iyi bakOoo sen benim eski kopya halimsin boşver öyle şeyler dusunme dua et ne halde olursan ol
Lan ne zaman yazdim ben bunu ulan biri benim hesaba mi girdi kimse de şifre de yok ben öyle bişi yazmam evde de değilim ne tüpu ne hali neler oluyor ulan Metin gelene kadar iyiydik neler oluyor 🤣🤣🤣🤣Saçmalama kardeşim ya hayat güzel
Erhan sende mesajla oynamaya basladi. Erho ah bu parasizlifin amk ben 😂😂😂Kesene bereket kanka daim olsun
@AllanSaintMaximin metinin gulyabanisi geldi foruma herkesin hesaba giriyor el atLan ne zaman yazdim ben bunu ulan biri benim hesaba mi girdi kimse de şifre de yok ben öyle bişi yazmam evde de değilim ne tüpu ne hali neler oluyor ulan Metin gelene kadar iyiydik neler oluyor 🤣🤣🤣🤣
Harbi enişte neler oluyor valla ben öyle bişi yazmadım kuran çarpsın 🤣🤣🤣@AllanSaintMaximin metinin gulyabanisi geldi foruma herkesin hesaba giriyor el at
Eniste mikaili tribe soktun 😂😂😂@AllanSaintMaximin metinin gulyabanisi geldi foruma herkesin hesaba giriyor el at
Azraile birazdan azrail gelecek 🤣@AllanSaintMaximin metinin gulyabanisi geldi foruma herkesin hesaba giriyor el at