- 19,468
- 8,984
- 113
orda bakşye -5000 uğramıyorum kaç aydır ahahhaPradabet
orda bakşye -5000 uğramıyorum kaç aydır ahahhaPradabet
Bu halimize de şükür etmek lazım 🤲alçak sürünmeye devam iste gorduğun gibiidare ediyok ya
Bol sans hamzamneyse hiltona atayım hiçte sevmem o siteyi son paraya kıyalım ya allah ya sabır
eyvallah ustadım sen naptın senin olaylar nolduBol sans hamzam
hakli olduğuna yemin edebilirim ama ispatlıyamam benim nefesim şeyim yetmezAdam fena sinirlenmiş birde Laz inadı vardır kaçınnnn 🤣
kuponu buraya atayım mı gelirse bende birşeyler dağıtırım
Ulan ne adamsın vallahi izledim 🤣🤣🤣🤣hakli olduğuna yemin edebilirim ama ispatlıyamam benim nefesim şeyim yetmez
bunun tamamini izle çok orjinal espiriler ya ver seninkinide bornoz yaparim eheeeaagyy 🤣Ulan ne adamsın vallahi izledim 🤣🤣🤣🤣
Bu kadarı kafi peder yanimda beni ziker valla 🤣🤣🤣bunun tamamini izle çok orjinal espiriler ya ver seninkinide bornoz yaparim eheeeaagyy 🤣
Bu kadarı kafi peder yanimda beni ziker valla 🤣🤣🤣
Client blok olduk hamzam bizeyvallah ustadım sen naptın senin olaylar noldu
Yaw ne güldüm beeee 🤣🤣@Beşiktaş bizans oyunlarını bırak cevap ver
Ner deClient blok olduk hamzam biz
Puhaha 😂ulan muz muzz diye diye canımi çektirdiniz mk
Ooooo sinoooo gözüm yollarda kaldı nerdesin vurgun yapmışsın dediler 🙃Bol sanslar kral @bedof34
Eski adın neydi la senin değilşmissinBende diyorum oguzhan nirde yine viskiler cikita muzlar felan 🤣
Alemsin ya nknskusjs
Vay arkadaş bir ben değilmişim hangi konuda denk gelsem sigaraya bağlıyor o eleman muhabbeti yollayın bir karton aliverem rahat bıraksın insanlarıOynama reis
@Beşiktaş gell la. Sigara paran çıktı Hamza reisten al sen sonra atarsın ona
Ner de