- 9,153
- 8,948
- 113
@Beşiktaş senle işimiz var sen saygıdan anlamıyorsun sende bekle.
Gunaydin kanka on dk oldu kaybedeli22-19 dan 25-19 kaybetti kahpeler
Bu iki kafadarın sorunu nedir abi ?Gunaydin kanka on dk oldu kaybedeli
Bilmiyorim aranizdaki mevzu neyse besiktasla isim olmaz zaten benim o bende coktan tarih olduBu iki kafadarın sorunu nedir abi ?
Çok kişi yaşına saygı göster dedide onu ben gergiye alacam beklesin oBilmiyorim aranizdaki mevzu neyse besiktasla isim olmaz zaten benim o bende coktan tarih oldu
Sghc muhabbetini de coz bi abin olarak soluyorum sana besiktas bemi alakadr etmiyorÇok kişi yaşına saygı göster dedide onu ben gergiye alacam beklesin o
Sıkıntı ne görüşüyoruz şimdiSghc muhabbetini de coz bi abin olarak soluyorum sana besiktas bemi alakadr etmiyor
TmmSıkıntı ne görüşüyoruz şimdi
noldu usta ne bu şiddet bu celal@Beşiktaş kaçacak delik ara ensendeyim nefesi hisset
Yaşı kadar kan alacam , saygısız neydü belirsiz çakalın teki.noldu usta ne bu şiddet bu celal
ben onu haftalar once uzerini cizdim degisik bir arkadaş ferhat. bencillik var uyaniklik var koparmacilik var söz konusu çikariysa menfaatiyse her kaliba girmecilik var son doğum gününde çizdim uzerini. čevrenizde besiktas gibi insanlari tutmayin sigara parasi der vicdan yapar parayi alinca arkanzdan dalga gecer her yol culuk var bunda uzak durulaması gereken bir arkdşYaşı kadar kan alacam , saygısız neydü belirsiz çakalın teki.
Az bile diyorum kansıza
Verdiği sözü tutmadı banaBilmiyorim aranizdaki mevzu neyse besiktasla isim olmaz zaten benim o bende coktan tarih oldu
Güzel demişssinben onu haftalar once uzerini cizdim degisik bir arkadaş ferhat. bencillik var uyaniklik var koparmacilik var söz konusu çikariysa menfaatiyse her kaliba girmecilik var son doğum gününde çizdim uzerini. čevrenizde besiktas gibi insanlari tutmayin sigara parasi der vicdan yapar parayi alinca arkanzdan dalga gecer her yol culuk var bunda uzak durulaması gereken bir arkdş
ZaplaaaaGelirse çekim + dağıtım
Helal lan sekooben onu haftalar once uzerini cizdim degisik bir arkadaş ferhat. bencillik var uyaniklik var koparmacilik var söz konusu çikariysa menfaatiyse her kaliba girmecilik var son doğum gününde çizdim uzerini. čevrenizde besiktas gibi insanlari tutmayin sigara parasi der vicdan yapar parayi alinca arkanzdan dalga gecer her yol culuk var bunda uzak durulaması gereken bir arkdş
Bol sans insallah gelir 🧿✋Gelirse çekim + dağıtım