Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 - Kasa Joker 1+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,755
7,996
113
Yaşı kadar kan alacam , saygısız neydü belirsiz çakalın teki.
Az bile diyorum kansıza
ben onu haftalar once uzerini cizdim degisik bir arkadaş ferhat. bencillik var uyaniklik var koparmacilik var söz konusu çikariysa menfaatiyse her kaliba girmecilik var son doğum gününde çizdim uzerini. čevrenizde besiktas gibi insanlari tutmayin sigara parasi der vicdan yapar parayi alinca arkanzdan dalga gecer her yol culuk var bunda uzak durulaması gereken bir arkdş

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,006
2,767
113
ben onu haftalar once uzerini cizdim degisik bir arkadaş ferhat. bencillik var uyaniklik var koparmacilik var söz konusu çikariysa menfaatiyse her kaliba girmecilik var son doğum gününde çizdim uzerini. čevrenizde besiktas gibi insanlari tutmayin sigara parasi der vicdan yapar parayi alinca arkanzdan dalga gecer her yol culuk var bunda uzak durulaması gereken bir arkdş
Güzel demişssin

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,541
13,769
113
Helal lan sekoo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...