- 10,222
- 3,897
- 113
Bulsak dövsek diyorum kolunu bacağını kırsak bende yurtdışı bağlantılı alman mafya tanıdık var adresini bulursanız bana ona havale ederim 2 tane sıktırırım 🤣Dün gwcw toplamıa 200 300 kimden ne toplarsa tosuncuk çiftlik bank
Bulsak dövsek diyorum kolunu bacağını kırsak bende yurtdışı bağlantılı alman mafya tanıdık var adresini bulursanız bana ona havale ederim 2 tane sıktırırım 🤣Dün gwcw toplamıa 200 300 kimden ne toplarsa tosuncuk çiftlik bank
Vay be hem herkesten para istemis hem de kimse haketmiyor diyip tum foruma giydirmis demis nasil bi firlama 🤣Konumu bağcılar gösteriyor yok mu İstanbul'da olan bende 500 attıydım pazar günü
Yavas yavas itiraflar geliyor 🤣Bu çocuk kesin varya borç ayağına burdan baya kişiden para indirmistir
Taksici lavuk profilini buldumVay be hem herkesten para istemis hem de kimse haketmiyor diyip tum foruma giydirmis demis nasil bi firlama 🤣
Laa aboo senden de mi dun gece ne kadar cok sigara parasi toplamis ggggAdama dün sigaram yok dedi 400 TL vardı 200 atdim ama bubyaptigi yanlış olmuş
Herkez kendine yakışanı yapar Fatih
Kimse burda haketmiyor bu parayı ama ben 6 bin çalmayı hakediyorum diye düşünüyor adam öyle temiz kalpli bir dostumuzYavas yavas itiraflar geliyor 🤣
Evet 🤣Kimse burda haketmiyor bu parayı ama ben 6 bin çalmayı hakediyorum diye düşünüyor adam öyle temiz kalpli bir dostumuz
Bol şansss reisBizi kim alabilurr şansı yokkk,
Yollaeımı gözlüyorumBizi kim alabilurr şansı yokkk,
Okadar bağlanma kral sonrası sıkıntı 😂Yollaeımı gözlüyorum
Kanka sendemiiii.Konumu bağcılar gösteriyor yok mu İstanbul'da olan bende 500 attıydım pazar günü
Bol sansBizi kim alabilurr şansı yokkk,
bolsans reısBizi kim alabilurr şansı yokkk,