- 7,295
- 2,356
- 113
Uber taksi ne demek oluyor @BySwiggerPlakayı da blokelemiş xjsnsjs
Uber taksi ne demek oluyor @BySwiggerPlakayı da blokelemiş xjsnsjs
Burada bi renk vermiş aslında. Demek ki diğerleri atana kadar bir maça vurdu kaybetti. Gelse söyle böyle oldu desede inandırıcı olmaz.4 kişi attı kalan kişiler de atsın toplu başlayayım karışmasın
Gizliden gizliye okuyor şimdiBurada bi renk vermiş aslında. Demek ki diğerleri atana kadar bir maça vurdu kaybetti. Gelse söyle böyle oldu desede inandırıcı olmaz.
Uber taksi ne demek oluyor ÖmerGizliden gizliye okuyor şimdi
Instagram dan mıAkrabasına yasdım görürae bakalım
Rastgeke yqsdım kayatuzu soyısmı kaçtane vardırInstagram dan mı
Şakamı bu 10 kısıden 100 200 300 toplamısAdama dün sigaram yok dedi 400 TL vardı 200 atdim ama bubyaptigi yanlış olmuş
Herkez kendine yakışanı yapar Fatih
Gün sonuna kadar dönüş yapmaz iseTurkiye de bizim oynadığımız siteler yasak baskanim bazen günlük limitimiz doluyor veya o gün çok işlem yapıyoruz o sebepten bazen başkasına gönderiyoruz ama siz haklısınız bu konuda rol sahibi dilediğine isterse kendi dagitabilir bundan sonra yaparsak ole yapariz zaten ama bu adamida bizim hattımız için banlayin lutfen
@Shellac adam mesaj attmıs zaten
Tmdir baskanim saolunGün sonuna kadar dönüş yapmaz ise
@Shooter34 Süresiz Banlanaccaktır
Tm uzatma zaten gün sonuna kadar da gelmicegini biliyoruz zaten shellac gerekeni yapacaktır zaten konuyu kapatalım artık dostum@Shellac adam mesaj attmıs zaten
Son meaajım bu eleman hakknda. Gün sonuna kadar gelse ne degısıcek kankaTm uzatma zaten gün sonuna kadar da gelmicegini biliyoruz zaten shellac gerekeni yapacaktır zaten konuyu kapatalım artık dostum
Çankırılı olabilir dost kaya tuzu meşhur oranın puhahaRastgeke yqsdım kayatuzu soyısmı kaçtane vardır
Konumu bağcılar gösteriyor yok mu İstanbul'da olan bende 500 attıydım pazar günüSon meaajım bu eleman hakknda. Gün sonuna kadar gelse ne degısıcek kanka
Dün gwcw toplamıa 200 300 kimden ne toplarsa tosuncuk çiftlik bankKonumu bağcılar gösteriyor yok mu İstanbul'da olan bende 500 attıydım pazar günü
Bana komaz kank 500 bişe değilde en azından cezasız kalmasın yani bulalımsoguk suuuuu tl gell gell
senın ıcın demedım laBana komaz kank 500 bişe değilde en azından cezasız kalmasın yani bulalım